Avbryt alt: 11. desember er nasjonal oppdagelsesdag (eller Nookie fredag!)

Innhold

Håper på en ny baby i 2016? Deretter tennes lysene og sprekkene åpner det boblende fordi dagens er dagen for å bli opptatt i soverommet.

Fredag ​​11. desember har blitt kåret som den mest fruktbare dagen på året, så hvis du planlegger en ny bunke med glede, så er det din beste sjanse.

Ifølge Byrået for nasjonal statistikk vil flere babyer bli unnfanget i dag enn på en annen dag i år.

En hel del 9 prosent av babyene er født hver september, og registreringer viser at 16. september er den mest populære bursdagen i Storbritannia. Arbeider bakover med 40 uker - gjennomsnittlig svangerskapstid for en baby - gjør 11. desember den magiske dagen.

>> LES: SUPERFOODS TIL Å HJELPE FERTILITETEN

Så hva gjør desember til den mest populære tiden å tenke? Eksperter sier at været spiller en stor rolle. For det første forbedrer vinterkjølingen sædkvaliteten, og øker fruktbarheten.

For det andre, kalde, regnfulle dager og lange, mørke netter betyr par tilbringer mer kvalitetstid hjemme med sex: hei tidlig sengetid og lat helg-løgn.

Sosialt liv får en velkommen støt (ho, ho, ho) med festsesongen

Sosialt liv får en velkommen støt (ho, ho, ho) med festsesongen. Enten det er kontoret, en black-tie ball eller bare mulled vin etter skolen Nativity, er det en bedre sjanse for at du vil føle deg litt romantisk.

Men overraskende er det jul som gjør denne måneden til den mest fantastiske tiden på året når det gjelder baby-making.

Takket være grusomme annonser på telly og carols på radioen, føler vi festlig, kjærlig og mye mer i humøret enn vanlig.

>> LES: 8 MATSER TIL Å BOOST HANS SPERM COUNT

"Hvert par er annerledes, men generelt sett finner de fleste dette en spesielt koselig tid på året," forklarer terapeut Eve Menezes Cunningham (feelbettereveryday.co.uk). 'Selv dekorere våre hjem til ferien gjør alt ser blinkende ut og virker romantisk.'

Det er følelsesfaktoren på jobben ... og det er det som fører oss til å se bare det beste i våre partnere og vende våre tanker til familiens fremtid, og muligheten for et nytt tillegg.

"Andres barn og småbarn (selv de frie i skolespillet) virker spesielt søte på julen, sier Eve. Handlingen med å velge gaver til hverandre kan få oss til å føle seg mer kjærlig og tilgivende for små hverdagssirritasjoner.

>> LES: 6 SOM SOM ØNSKER DIN CHANSER MED Å BARE TWINS

'Julen er en tid med fred, kjærlighet, glede og håp. Det er lite rart at desember er den vanligste tiden på året for å bli gravid. '

Det er kanskje ikke alt for øyeblikkelig kjærlighet og glede, skjønt. Superorganiserte foreldre må være 11 desember som den beste tiden av en enkel grunn: de vil ha en september baby, så Junior vil ha en start som en av de eldste i klassen.

Enten det er diarisert eller skjebne, kan du få mest mulig ut av National Conception Day. Fingrene krysset!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar