Kan din graviditet diett påvirke babyens fremtidige helse?

Innhold

Graviditet er et kritisk "mulighetsvindu" for å forbedre helsen til neste generasjon og bekjempe fedme, en ny rapport har hevdet

Forskningen, som ble avslørt på Infant And Toddler Forum (ITF) i forrige uke, fremhevet det fremvoksende beviset på at en mors vekt og ernæringsmessige status før, under og mellom graviditeter kan ha langvarig effekt på barnets helse og sykdomsrisiko senere i liv. Faktisk, hvordan og hva mødre spiser kunne potensielt påvirke helsen til fremtidige generasjoner.Rapporten, informert av en undersøkelse på 1000 mødre og over 150 helsepersonell, viste imidlertid forvirring over hva som anses riktig kosthold, med 64 prosent av mødre velkommen til mer råd eller støtte i forbindelse med graviditeten.Ifølge undersøkelsen sa bare under halvparten (46%) av britiske mødre at de ikke gjorde noen endringer i kostholdet etter å ha funnet ut at de var gravide.«Graviditet og pre-unnfangelse må være vårt nye fokus,» sier dr. Atul Singhal, professor i pediatrisk ernæring ved UCL-instituttet for barnehelse, og leder av ITF.

LES: TYKER DU OVERVIKT SOM VENNER SKAL GÅ TIL SLIMMENDE KLASSER? "Selv om de tidlige årene nå er veletablerte som kritiske for å påvirke helsemessige resultater i senere liv, og mens de siste 10 årene har sett en økende satsing på tidlig årsintervensjon, er fedme fortsatt et stort folkehelseproblem som fortsatt truer helse for yngre mennesker. 'England er den niende fattigste nasjonen i Europa, og en av fire syv til elleveårige er overvektige eller overvektige.

LES: DIABETES RISIKO I FORNYTTELSE DOBBELT DER OM DU ETT FRIED MAT Gill Perks, Midwifery Matron, Antenatal og Postnatal Services, NHS, sa: 'Denne rapporten støtter Helseinstituttets mantra om "å gjøre hver kontakt telle". I pre-graviditet og graviditet må vi ikke gå glipp av denne muligheten til å gi råd om og påvirke kvinnens helse, ernæringsmessige og diettvaner og jordmødre har en ideell posisjon til å støtte kvinner i dette.Rapporten krever også tiltak for å øke opptaket av anbefalte vitaminer og kosttilskudd under pre-unnfangelse, graviditet og amming. Det handler ikke bare om å gi informasjon, vi må kunne støtte kvinner for å endre atferd ved å gjenkjenne hva som fungerer for dem og ha en sunn samtale. "

LES: 7 WAYS FOR Å VÆRE EN SUPERBABYHvis du vil ha mer informasjon, er det første faktaarket i den nye graviditetsserien, Helsekost i Graviditet, tilgjengelig for nedlasting fra ITFs nettsted.Endret du dietten når du var gravid? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar