Kan du forholde seg til Lily Allens morskapskonfigurasjon?

Innhold

Sangeren trakk seg tilbake fra musikkbransjen mens hun var gravid med sin første datter, men har siden kommet tilbake - fordi det var et opphold hjemme, var ikke helt det hun forventet

Lily Allen har innrømmet at hun syntes å være en hjemme-hjemme mamma "ganske kjedelig". Sangeren, hvem er mor til Ethel, to, og Marnie, 14 måneder, tok beslutningen om å trekke seg fra sin sangkarriere i 2009, men endret planene hennes i fjor etter at hun hadde oppdaget at det var et opphold hos mamma, ikke var den drømmen hun forventet.Hvorfor valgte jeg å komme tilbake? Jeg gikk tom for penger! Nei, jeg sjokkerer! Jeg trodde jeg ville være en veldig glad mor bare satt hjemme, lekte med barna mine, det var min drøm, 'fortalte Lily Frankrikes NRJ Radio.

'Jeg skjønte ikke hvor mye av en kreativ person jeg er, og at jeg trenger et sted for å sette min kreativitet.'

'Jeg elsker barna mine, men jeg er en veldig utålmodig, opptatt person selvsagt så to babyer, ingen av dem kan snakke, det var ganske kjedelig! Bor hjemme hele dagen og snakker med folk som ikke kan snakke tilbake.'Jeg skjønte ikke hvor mye av en kreativ person jeg er, og at jeg trenger et sted for å sette min kreativitet.'Men morskap ser ut til å ha endret sangerens musikk som hun innrømmer at hun er 'bevisst' at hennes døtre vil høre hennes sanger. «Jeg kan ikke være for sexy eller grov eller uhøflig fordi det ville være pinlig for dem,» sa Lily. "Det er en annen slags meg, men det er fortsatt de samme elementene."Lilys første sang etter hennes tre års pause var et offentlig nektelse å kaste sin babyvekt og selvfølgelig sang musikken den ikoniske temasangen for John Lewis 'barnmålrettede juleannons.Hvordan har du bodd hjemme hos barnet ditt, sammenlignet med det du forventet? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar