Kan Sense Sleep Tracker forbedre søvn?

Det er svært få mennesker som vil skru ned sjansen for å forbedre søvnen. Fange nok zzz er kan forbedre dine waking timer tifold, men sove er også en veldig vanskelig ting å bli bedre på. Generelt sett ligger du der, lukker øynene dine og håper på det beste.

ANBEFALT: Hvordan sove bedre

Men de mange søvnsporene som har oppstått de siste årene, kommer til å skille seg fra det som teller, og tyder på at det er mange måter å forbedre snooze på når du vet mer om det. For å se om å holde tabs i dvale kan faktisk produsere konkrete fordeler, Trener prøvde Sense Sleep Tracker. Her er noen ting vi lærte av opplevelsen ...

Booze Kills Your Sleep

Enhver alkohol, fra fredag ​​kveld binges til en rask snifter siste ting, berørt TrenerSøvn. Du kan slippe av raskere etter å ha spylt, men vær forberedt på en rastløs kveld som etterlater deg treg neste dag, selv om du unnslipper bakruset.

Du har sikkert sikkert visst at alkohol ikke var bra, men i hvilken utstrekning bare en drink drikker forstyrrer søvn var overraskende.

Heat Wreaks Havoc på søvn

Trener prøvde Sense, som overvåker temperatur og fuktighet, under en sjelden London-varmebølge, som alltid sover litt vanskeligere. Etterspurt av Sense's hectoring om varmen hver morgen, Trener åpnet vinduer, og fjernet dyne fra dekkene sine for å sove utelukkende under sistnevnte. Resultatet var bedre søvn for en natt, og da brøt varmen bølgen.

Midnight Noises vil vekke deg

London er støyende, ingen tracker er nødvendig for å fortelle deg det, men Sense evne til å logge høye lyder om natten viser hvor mye de kan påvirke søvn. De vage minner du har av å våkne opp i de dårlige timene, er sannsynligvis direkte relatert til de overdrevne lydene i bylivet. Du kan sannsynligvis ikke gjøre mye om dette med mindre du flytter til suburbia eller kan bære ørepropper, men godt å vite ... ikke sant?

Smart Alarmer Arbeid

Det er utallige enheter og apper som lover å gradvis vekke deg opp i den "lyse" delen av din søvn, antagelig en helt mer behagelig opplevelse enn å bli slått av dyp søvn ved en vanlig alarm. Forskjellen er ikke enorm, men over tid vil du sette pris på den enkle vekken av en smart alarm, spesielt etter sent netter.

Treneren sier

Sleep trackers gjør store krav, men det er utvilsomt noe for dem. Selv om de bare påpeker det åpenbare, vil det være at dataene som er lagt ut, vil anspore deg til å gjøre endringer, om det ikke er en midtuksdrink, å kjøpe bedre gardiner, eller bare å forplikte seg til samme sengetid hver dag.

Sense Sleep Tracker & Smart Alarm, £ 149, hei

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar