Kan treningsutstyr forbedre ytelsen din?

Ja: sier Ifty Ahmed, grunnleggeren av POW Health, en ny helsesporingstjeneste som er en del av den kvantifiserte selvbevegelsen

For å bli bedre til alt du trenger å vite hvor godt du gjør i utgangspunktet. Aktivitetssporere, GPS-klokker, hjertefrekvensmonitorer og til og med telefonen din kan registrere fjell med nyttig informasjon, inkludert vekt, kroppsfett, blodtrykk, hjertefrekvens, søvnkvalitet, matinntak og sportsytelse. Noen apps fungerer selv som en virtuell trener ved å overvåke treningsskjemaet eller oppfordre deg til å trene.

Sporing av all denne data accurtat lar deg overvåke fremdriften din og fortsette å sette mål for deg selv. Teknologien gjør det også mer sannsynlig for deg å slå dem fordi det oppfordrer deg til å dele fremdriften din, mens online-leaderboards kan gi solo-løp eller sykluser et ekstra konkurransedyktig element. Mange treningsprogrammer er som dataspill - de utfordrer deg til å gjøre mer og belønne deg for å gjøre det bra, noe som gir deg et ekstra incitament til å trene.

Hvis du hadde hele tiden i verden til å trene, ville du til slutt komme til et godt nivå, men dessverre gjør de fleste av oss ikke. Ved å overvåke fremdriften med teknologi kan du være mer spesifikk med trening, slik at hver sesjon er så produktiv som mulig. Det er ikke å si at du burde være obsess over små avvik i statistikk - bare vær oppmerksom på generelle trender. Enten du er en profesjonell idrettsutøver eller en vanlig fyr som prøver å bli bedre, bruker teknologi til å legge merke til mønstre, fremhever svake punkter du må jobbe med - eller bare bidra til å holde deg frisk slik at du kan gjøre mer med livet ditt.

Nei: sier Erwan Le Corre, grunnlegger av MovNat, en treningsmetode som fokuserer på funksjonell trening med vekt på å vende tilbake til våre primitive røtter

Fitness er en bransje, og det er få mennesker i det som virkelig bryr seg om helse, styrke og lykke. Det de er veldig opptatt av, er deres bankkontoer. Det er ikke noe galt med det, bortsett fra når de bruker gimmicky markedsføringslinjer og triks for å få deg til å kjøpe ting du egentlig ikke trenger.

Nylige flom av tekniske produkter og apper som lover å forbedre treningen er et perfekt eksempel på dette. Mennesker har utviklet fantastisk fitness, enten det er gymnastikk-baserte ferdigheter eller elite powerlifter styrke, uten noen av teknologiene som har dukket opp de siste årene.Selgerne av treningsapparater vil aldri selge meg på ideen om at jeg trenger hjelp til å forbedre treningen eller ytelsen min.

Programmerings- og treningsmetodikk er viktig, men teknologien vil aldri være grunnleggende for kondisjon. Hvis du bare vil bli mer aktiv, kan det være et nyttig motivasjonsverktøy, men det vil ikke gjøre det mulig for deg å komme i kontakt med kroppen din, noe som er alt du virkelig trenger for å nå bedre treningsnivåer.

Dette konstante behovet for å være teknisk forbundet er en form for avhengighet som ikke er hva bevegelse og fitness handler om. Øvelsen skal være om frihet, natur og intuisjon, i stedet for en konstant styring av og bekymring over noen data. Du kan glemme detaljene i settene dine, reps, avstander og timings, men det du aldri vil glemme er hvordan den bevegelsen fikk deg til å føle. Teknologi vil aldri få deg til å føle noe.

Har du lyst til å gi litt fitness tech et forsøk? Besøk vår dedikerte side for å finne ut hvilket sett av sett som passer best for dine behov

 

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar