Kan en naturlig madrass hjelpe babyen til å sove bedre? Innføring av Coco Mat

Innholdsfortegnelse:

Kan en naturlig madrass hjelpe babyen til å sove bedre? Innføring av Coco Mat
Kan en naturlig madrass hjelpe babyen til å sove bedre? Innføring av Coco Mat

Video: Kan en naturlig madrass hjelpe babyen til å sove bedre? Innføring av Coco Mat

Video: Kan en naturlig madrass hjelpe babyen til å sove bedre? Innføring av Coco Mat
Video: The Tragic Story Of An Abandoned Jewish Family Mansion Ruined By Fire 2023, September
Anonim

Å velge babyens første seng er en stor beslutning, men har du tenkt på hvilken madrass babyen din skal sove på?

Velge en madrass

En nyfødt vil generelt sove opptil 18 timer, og det er en viktig tid for deres utvikling. Mange babysenger leveres med skummadrass inkludert, men det er verdt å sjekke kvaliteten på dette. En fast og flat madrass anbefales av eksperter for tryggere søvn. Barnas madrass bør være i god stand og passe Moses-kurven eller barnesenget riktig. Naturfiber eller organiske madrasser kan gi overlegen pusteevne til skummadrasser, og hjelper babyen med å regulere kroppstemperaturen gjennom hele natten. Naturfibermadrasser har en tendens til å være kjemisk fri og inneholder ikke syntetisk skum, så de antas å være det sunnere alternativet og bedre egnet for babyer med allergi eller astma.

Innføring av Coco Mat

I 2001 var Naturalmat det første selskapet å lage en helt naturlig babymadrass som møtte alle britiske standarder uten lim, kjemiske brannhemmere eller syntetiske stoffer av noe slag. Til dags dato er Coco Mat fortsatt gjort for hånd i samme Devon-fabrikk, på bredden av elven Exe. Designet for bruk fra nyfødte opptil 5 år og tilgjengelig i alle størrelser, pluss laget for å måle, har Coco Mat vunnet beste naturprodukt ved 2017 Mother & Baby-priser. Les hva Mor & Baby Reviewers har å si om Coco Mat her.

Fordelene med naturlige fibre

Naturalmat har brukt kokosnøtteskål (coir) som den sentrale ingrediensen i Coco Mat siden den lanseres. Den coir de bruker er fra en sertifisert økologisk gård i Sri Lanka hvor den er presset inn i ark med fjærende og pustende fiber som er rett og slett perfekt for babymadrasser. Det gir den faste støtten som anbefales for tryggere søvn for babyer, og har den ekstra fordelen av åndbarhet. Babyer kan ikke enkelt regulere kroppstemperaturen, så en pustende madrass er viktig for å gi dem en behagelig natts søvn. For komfort og isolasjon, legger Naturalmat til to lag av deres organiske lambsull i Westcountry, som er en ypperlig isolator, fanger opp varme når det er kult og sprer det når det er varmt. For fullstendig bekvemmelighet har Coco Mat en avtagbar og maskinvaskbar ren bomullsdeksel. Det er også naturlig anti-mikrobielt for å forhindre støvmidd. Ideell for babyer som lider av allergi og astma, madrassen er hypoallergen, har ingen tilsatte kjemikalier og er naturlig brannhemmende.

For en tørr og sunn natt

Et vanntett deksel (eller madrassbeskytter) anbefales for å holde babyens madrass ren og tørr, men du trenger ikke å velge den gummiaktige og krøllete typen av fortiden! Den naturlige matte organiske vanntette madrassbeskytteren er myk og lydløs. Det er pustende og maskinvaskbart ved 60 ° C, noe som gjør det til et praktisk og komfortabelt valg for babyen din.

Gå til www.naturalmat.no/barn for å lære mer.

Anbefalt: