Kan en jente spør en fyr før han spør henne ut?

Kan en jente spørre en fyr ut? Det er så mange meninger der ute, og alle av dem gjør et flott poeng. Men hvis du vil høre det fra kjærlighetsekspertene på LovePanky og sette alle tungene til hvile, er det hva vi må si.

Hvis du lurer på om en jente kan spørre en fyr, kan hun selvsagt.

Men det er noen ting å huske før du tar sjansen.

Det er naturlig å like en fyr.

Og det er naturlig å ønske å spørre en fyr ut. Og det er enkelt.

Men du bør ikke gjøre det med mindre du ikke har noe annet alternativ.

[Les: De syv stadier av kjærlighet for menn]

De fleste gutta sier at de er helt fine med det når en jente spør en fyr ut.

Noen gutter sier selv at de foretrekker det fordi det tar presset av å spørre en jente ut.

Men spør oss, og vi skal fortelle deg svaret. Du burde ikke gjøre det.

Nå er vi ikke opptatt eller skadet om hannens art og deres måter. Men det er bare måten stjålet blikk og kjærlighet virker.

Gutter og jenter er forskjellige på mange måter.

Og spesielt når det kommer til et forhold, ser de gode gutta ut som en god jakt.

[Les: Hvorfor gutter som en jage og hvordan du får det til å fungere for deg]

Når du forteller en fyr du liker ham, er det ikke veldig skuffende, men en fyr ville aldri forstå hvor spesiell du er.

Han ville heller ikke forstå hvor mye han trenger deg før han ikke har deg.

Det er for enkelt, som en gratis brosjyre som du får i postkassen din nå og da. Den går rett til hyllen. [Les: Hemmelig lov om tiltrekning i kjærlighet]

Kan en jente spørre en fyr ut?

Hvis du liker en fyr, og vil at han skal holde seg fast, må du gjøre ham som deg tilbake før du selv spør ham. Det er ganske meningsløst å gå opp til en fyr og fortelle ham at du liker ham. Og samtalen kommer til å høres ut som dette.

Jente (nervøs): Hei, jeg liker deg, og jeg lurte bare på om vi kunne gå ut en gang?

Gutt (sheepish): Ohh, ohâ € | kayâ € | søt!

Jente (lettet): Hva med å gå ut en gang?

Gutt (glad): Ja, sikkert, hva med lørdag kveld?

Og så er jenta glad og gutten glad også. Og gutten går til vennene sine. Han lærer å skryte.

Gutt (prangende): Hei, sjekk dette ut. Den jenta vi fortsetter å støte på, du vet, jenta med de kjempebra boobene, hun spurte meg bare ut.

Venner (i ærefrykt): Oh, ja ?! Thatâ € ™ s hot, dudeâ € | så hva skal du gjøre? Legg henne i helgen?

Boy (chick magnet): Ha ha ha ha ... vi vil finne ut, vunnet vi? |?

Gutten scorer, ser bra ut foran vennene sine, får en date og et hovent ego og mener han er en kyllingmagnet. Jenta kan være veldig søt, men han bryr seg ikke. Alt han bryr seg om, er at jenta spurte ham ut. Så han må være sjarmerende, sexy og kunne få noen jente han ville ha. [Les: 10 trinn for å få en mann til å bli forelsket i deg]

Alle andre finner snart ut jenta spurte fyren ut. Jenta virker trengende og lett å få. Fyren ser ut som en rockestjerne.

Du skjønner, det er lett å spørre en fyr ut. Men når du gjør det, mister nesten alle gutta poenget. Han skjønner ikke at en fin jente spurte ham ut, han antar at han er veldig bra og alle jentene vil elske ham.

Gutter gjør sitt eget liv vanskeligere, men de liker det akkurat som det er. Lær å spille hardt for å få og gutter, så mye som de hater det, vil elske deg for det. [Les: Slik spiller du hardt for å få]

Kan en jente aldri spørre en fyr ut?

Selvfølgelig kan en jente spørre en fyr og forholdet kan til og med gå veldig langt på veien med lykkelig kjærlighet. Men i de fleste tilfeller virker det ikke i jentas favør.

Menn elsker ideen om at kvinner har svunget over dem. Hvorfor tror du James Bond er en så stor hit? For hans brønnkledde drakter? Og hva med økseffekten?

Mens gutta kan føle seg lettet for å kutte direkte til jakten, eller i så fall, selv hoppe over jakten helt, vil de ikke legge deg til ligningen. For en fyr, det øyeblikket når du spør ham ut, er det ikke et kapittel i romantikkboken. Det er det første skrittet mot å realisere hvor sexy han er! [Les: Hvordan vite om du er forelsket]

Sikre jenter og gutter som elsker dem

Nå kan mange gutter være uenige og hevder at de elsker en trygg kvinne som har cojones å gå opp til en fyr og spørre ham ut. Men dette er ikke alltid tilfelle.

På slutten av dagen, la oss møte det. Alt en jente må gjøre er å slippe noen tegn, og hvis en fyr liker ryggen, vil han sannsynligvis stille spørsmålet selv før jenta tenker på det. Det er tryggere, og en enklere måte å bli kjent med om en fyr liker deg, sans forlegenhet på en fyr som setter deg ned. [Les: Kjærlighet ved første øyekast - Den virkelige sannheten]

Så kan en jente spørre en fyr ut noensinne? Det er bare en type gutter hvor en jente spør en fyr ute, er den eneste veien fremover. Hvis du har falt for en søt sjenert fyr. Disse gutta er hyggelige, men de er bare så sjenerte og klossete, det er pinlig! Du kan gå forbi dem med et marcherende band som synger - de er forelsket i deg - og fyren kan bare snuse og prøve å glide bak bakgrunnen.

Så hva er dommen, kan en jente spørre en fyr ute? Ja, men bare hvis han er en sjenert fyr! Klikk her for å vite hvordan du spør en fyr ut den stilige jentaveien.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar