Hvert spørsmål du noen gang har hatt om Calpol - svarte!

Å vite hvordan og når du skal gi babyens smertestillende midler kan virke overveldende, så vi har tatt en titt på medisinen Calpol for å svare på alle dine vanlige spørsmål.

Calpol inneholder paracetamol, som er et middel som brukes til å lindre moderate smerter og feber og kan brukes til å lindre mild til moderat smerte, som hodepine, tannpine, tannlidelser eller ondt i halsen. Calpol kan også brukes til å redusere høye temperaturer, og behandle feber og smerter forbundet med forkjølelse og influensa. Calprofen, et annet produkt i Calpol-området inneholder ikke paracetamol, det er en ibuprofen-eneste medisin.

Selvfølgelig er det viktig å merke seg at det alltid er verdt å sjekke med legen din dersom du er bekymret for babyens helse før du administrerer Calpol.

Hvorfor er noen Calpol rosa og noen hvite?

De forskjellige Calpol-produktene kommer i en rekke forskjellige smaker og fargestoffer. For eksempel kommer Calpol Infant Suspension-serien for babyer i alderen 2 måneder til 6 år i jordbærsmaken, med sukkerfrie alternativer tilgjengelig. The Calcough Infant sirup for tickly hoste er eple smak og er farge og sukker fri, så vil det være en hvit farge.

Er Calpol glutenfri?

Ifølge Celiac UK, hvis hvetestivelse ikke har blitt brukt i et legemiddel, kan produktet betraktes som glutenfritt. Siden Calpol Infant Suspension-serien ikke har hvete stivelse oppført på ingrediensene, kan det betraktes som glutenfritt, men kontroller alltid med din lege på forhånd hvis du er usikker.

Er Calpol vegan?

Ifølge The Vegan Society, er følgende Calpol-produkter alle ansett som veganer:

  • Calpol Infant Suspension
  • Calpol sukkerfri spedbarnsoppheng
  • Calpol Sugar Free Color Free Oral Suspension
  • Calpol Six Plus Suspension
  • Calpol Six Plus sukkerfri suspensjon
  • Calpol Six Plus Fast Melts

Er Calpol bra for å tenke?

Det er mange forskjellige naturlige rettsmidler når det gjelder beroligende tennesmerter, men hvis babyen din virker ubehagelig, kan du bruke paracetamol eller en sukkerfri tannkjøttgel, som har en mild bedøvelse for å dumme ømme tannkjøtt. Calgel Teething Gel laget av Calpol er kun egnet for babyer fra tre måneder.

Hva er en Calpol plug?

Calpol Soothe & Care Plug & Nightlight frigjør beroligende lavendel- og kamomildampene for å berolige babyen din og bidra til å fremme tydelig og enkel pust. Disse kan brukes fra tre måneder og vil vare opptil åtte timer. Les våre topptips om å oppheve babyens nese her.

Hvilken dosering av Calpol er riktig for min baby?

Som med alle medisiner, følg alltid instruksjonene på emballasjen når det gjelder dosering av Calpol for å gi barnet ditt. Dosen måles ved hjelp av en måleske eller en oral sprøyte, aldri en vanlig teskje.

Når skal jeg gi min baby Calpol etter immunisering?

Det er vanlig at noen babyer utvikler feber etter en immuniseringsavtale. Hvis din lille virker uvel etter en injeksjon, må du alltid sjekke med sykepleieren eller legen din. Normale bivirkninger inkluderer hevelse, rødhet og en liten, hard, klump, samt mild feber. Hvis barnet ditt har et anfall, har et flekkete rødt utslett som ikke endrer farge når et glass er plassert mot det eller har pustevansker, ring 999 umiddelbart.

Du bør kontakte legen din dersom barnet ditt har feber og en temperatur:

  • Av 38 grader eller høyere hvis de er under 3 måneder.
  • Av 39 grader eller høyere hvis de er mellom 3 til 6 måneder.
  • Av 37,5 grader eller høyere hvis de er over 6 måneder og har andre tegn på å være uvel, slik som floppiness og døsighet.

Din lege kan anbefale å gi barnet ditt paracetamol eller ibuprofen for å få ned temperaturen, men kontroller alltid på forhånd og les medisinens instruksjoner nøye.

Kan jeg bruke Calpol hvis babyen min ble født for tidlig?

I følge retningslinjene på Calpols nettsted kan Calpol Infant Suspension brukes til babyer fra to måneder, forutsatt at de veier minst 4 kg og ikke ble født før 37 uker. Hvis barnet ditt var for tidlig, er det alltid en god ide å sjekke med legen din før du bruker Calpol.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar