Kaller alle unicorn fans: enhjørningsporn er nå en ting!

Mums! Stopp hva du gjør - unicorn cereal er her! Enten du har en mini enhjørningsvifte, eller er så besatt som vi er med disse mytiske skapningene, har Kelloggs besvart våre bønner og brakt oss en enhjørn frokostblanding.

Hvis du sliter med å få din lille til å spise brekkie før du går ut på skolen, kan dette være akkurat det du trenger i skapet ditt - Unicorn Froot Loops!

Den magiske har landet! Har du sett Unicorn Froot Loops i din lokale @Asda? 🦄🌈 #Unicorns #Kelloggs #cereal #FrootLoops

Et innlegg som deles av Kelloggs UK og Irland (@ kelloggs.uk) på

Kellogg er kunngjort nyheten om deres Instagram, og verden har blitt gal for den mytiske frokostblandingen, tilgjengelig hos Asdas butikker i hele Storbritannia. For £ 2,79 er de 29p mer enn den vanlige versjonen, men så verdt det riktig?

Les neste: Den beste enhjørningsfesten forsyninger

Les neste: Colin Caterpillar får en festlig makeover

Les neste: 16 lunsjer for ideer til tots og barn

Sandwich sushi

Liven opp småbarns smørbrød ved å kutte dem i morsomme figurer, lage pinwheels (ved å sprede brødet og deretter rulle det opp og kutte i skiver), eller blande og matche forskjellige fargede brød for å lage en sjakkbrett-stil sandwich. Prøv å inkludere noen form for protein - skinke, kylling, ost, tunfisk - da det vil hjelpe barnet ditt til å føle seg fyldigere.

Mini energi baller

Hvem sa energiballer måtte bare være for de Instagram helse bloggerne? Pakket med godhet, er disse mini energi ballene av Annabel Karmel perfekt for små mumier. Tar bare 20 minutter å forberede, men stort sett kan batchen virke på den tiden, de vil ikke være rundt for lenge.

Ostebiter

Skiv stykker av ost (du kan pakke dem i folie for å gjøre dem morsomme for barnet ditt å pakke ut) eller legg en pre-pakket ost i, som Babybel eller Cheestring.

druer

En liten haug med frøfrie druer er perfekt for lunsjer fordi de er små og enkle for barnet ditt å spise - ingen peeling er nødvendig. De er også høy i fiber, så bra for å forhindre forstoppelse. For yngre barn, sørg for å kutte druene inn i halvdeler eller kvartaler for å unngå kvelning.

Flapjacks

Pakket med havre, flapjack er et godt energibryt for å legge til den lille lunsekassen. Hvorfor ikke prøve å lage din egen (og spar penger på butikk kjøpt utvalg)? Disse superseed flapjackene er raske og enkle å lage (og enda raskere å forsvinne!)

Mini muffins

Et flott alternativ for små mumier, bli kreativ med søte eller smakfulle mini muffins for din tot. De er bundet av å elske disse rubinrøde mini muffins av teamet på Ella's Kitchen, laget av rødbeter og feta, eller prøv spinat og ost for en mer klassisk muffin.

Fruktkebaber

Din lille vil elske å skyve biter av frukt fra mini kebab. Hvis du gjør dette til småbarnet ditt, kan du prøve å treske jordbær, kiwi og druer på en plaststrå (som er tryggere enn en kebabstokk av tre).

Cranberry og hasselnøtt havrekaker

Et annet sunt alternativ til sukkerholdige snacks, hvorfor ikke legge til noen hjemmelagde kaker til din tots lunsjboks? Disse tranebær og hassekjøttkaker er super enkle å lage (avhengig av barnehagereglene, vil du kanskje bake uten hasselnøtter). Hva mer, hvorfor ikke få den lille på kjøkkenet med deg og bake disse i helgen?

Grønnsaker batons

Skjær opp gulrøtter, agurk, pepper og selleri for at barnet ditt skal nibble på. Du kan også inkludere en mini pott med houmous eller kremost for han å dyppe dem inn.

Mini ost og potet frittatas

Rester kan fungere godt i småbarns lunsjboks nå og igjen, spesielt hvis det kan serveres kaldt. Gå for mat som quiche eller frittata som de kan kuttes i stykker og pakkes i en klamfilm eller folie. Denne mini ost og potet frittata oppskrift er et godt alternativ å prøve til lunsj og middag.

Mini ris kaker

Mye sunnere enn chips, legg til en pakke med mini ris kaker til den lille ens lunsjboks. Hvis de finner dem litt kjedelige, hvorfor ikke prøve å introdusere et smaksatt utvalg.

Overnatting Havre

En annen som er super lett å forberede kvelden før, samtidig som den er næringsrik i en matpakke. Bare suge havre i yoghurt eller melk i en liten pott, ta med litt frisk frukt eller bær og la i kjøleskapet over natten. Bare ikke glem å pakke den lille en en skje!

Pesto ris salat

Hvis barnet ditt elsker ost så mye som du gjør, hvorfor ikke prøve en kald pesto rissalat. En god gjenværende mulighet til å gjøre en endring fra smørbrød, enten lage din egen pesto eller legge til en butikk kjøpt utvalg.

Sandwichformer

En rask og enkel måte å gjøre smørbrød mer moro, bruk en kakeskytter til å lage søte figurer. Enten det er en hund eller en sommerfugl, hold den lille en gjetting og lunsjtid en overraskelse!

Sweetcorn fritters

En annen overlegen favoritt, din lille er bundet til å elske disse bite sized sweetcorn fritters. Egnet fra seks måneder, er de også et godt alternativ hvis du leter etter forskjellige babyledede spenningsideer.

Tortilla wrap

Gjør en forandring fra smørbrød hver dag, du kan spre tortilla med houmous og inkludere hakket salat, skinke og ost. Vik i folie slik at den forblir sammen i småbarns lunsjboks.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar