Kaller LEGO-fans i alle aldre - du kan vinne en natt å bo i et LEGO-hus!

LEGO fans, dette er en konkurranse du ikke vil gå glipp av. Airbnb har annonsert at det samarbeider med LEGO for å avdekke en BRICKtacular opplevelse - en sjanse til å sove i det nyåpnede LEGO-huset i Danmark!

Ja, den heldige vinneren vil bli fløyet helt til Billund i Danmark for en sjanse til å sove i LEGO-huset, bygget med mer enn 25 millioner LEGO-murstein. Fra fossen sengen til vekkerklokke, er alt bygget helt fra LEGO. Husreglerne insisterer på at du finner noe som mangler i soverommet ditt, du kan gjerne bygge det selv og voksne anbefales å bruke LEGO-tøfler på alle tider.

For å være i med en sjanse til å vinne, må LEGO byggherrer i alle aldre gå over til Airbnb og beskrive den eneste tingen de ville bygge sammen med familien hvis de hadde en uendelig forsyning av LEGO. Vinneren vil også få denne drømmen til å bli en realitet ved hjelp av mesterbyggerne, så få tankekapene på - du har bare kommet til 16. november for å komme inn!

Jamie Berard, en av de fineste LEGO-mesterbyggerne i verden, sa: "Jeg er så fascinert for å se hva folk vil forestille seg."

Les neste: 14 ting du trenger å vite om du tar barnet ditt til Legoland

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar