Caboo + Cotton Blend 10 års jubileumsutskrift Carrier Review

Et øyeblikk:

Du kan ikke nekte, Caboo Cotton Blend ser vakker ut. Det er super praktisk i måten det brettes opp lett for transport. Vårt panel av mum testere var ganske delt i hvor lett det var å sette på uten et ekstra par hender.

Hva de sier:

"Det har vært 10 år siden Caboo kom inn i verden og i feiringen har vi lansert en begrenset utskriftskolleksjon. Så nå kan du bære babyen din i komfort og stil i løpet av jubileumsåret. Vi har tatt retning og inspirasjon fra dagens trender så vel som miljøet og de mange landene Caboo nå selger for å utvikle et utvalg av fire flotte, stilistiske kontrasterende kjerneprinter med noe for enhver smak. Caboo-bærere passer fra fødselen, da det er flere frontposisjoner inkludert diskret pleie. Justerer for å passe mest voksne - bare trekk materiale gjennom ringene for å stramme, ikke å knytte. Trygg for baby, brede stropper vugge babyens delikate nakke og hoder. "

Testet av mamma Steph Taylor for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre som kanskje ikke har råd til en buggy eller barnevogn og muligens bruker offentlig transport mye, da det ikke tar opp masse plass og vil være praktisk for reiser mødre. Designet er iøynefallende og gjør at babyen blir mer moro. Det ser ut som stoffet er lett å rengjøre hvis babyen min skulle ha en ulykke, noe som er en stor fordel. Også stoffets følelse gjør det veldig koselig for babyen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Personlig følte jeg ikke at det gjorde livet mitt enklere da jeg først og fremst kjempet for å finne ut hvordan jeg skulle sette transportøren sammen. Instruksjonene var ikke veldig klare, og selv med hjelp fra partneren min kunne jeg ikke sette den på og sliter med å finne ut hvordan jeg skal sette min baby inn igjen uten hjelp. Imidlertid har jeg hatt nytte av å ha hendene mine fri når de er ute i byen i stedet for å bruke min buggy.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Personlig ville jeg ikke velge dette produktet for å vinne en Mother & Baby-pris. Jeg har et lignende produkt som jeg finner mye raskere å bruke og plasserer babyen min. For noen som meg selv som ikke går eller bruker offentlig transport, har jeg ikke mange fordeler. Men jeg trodde at komforten til babyen var strålende med mykt stoff og morsomt design.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Instruksjonene om hvordan du bruker transportøren var ikke konsistent, og jeg kjempet i omtrent 20 minutter og prøvde å finne ut hvilken del som gikk der før jeg forsøkte å sette min baby i den. Også først følte jeg ikke at han var veldig sikker, men med hjelp av partneren min jobbet vi endelig med alt.

Testet av mamma Ayesha Watkinson for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet. For det første på grunn av alle de forskjellige måtene din baby kan passe innvendig, men også fordi det gjør det veldig enkelt å amme uforstyrret.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet gjorde livet mitt lettere som en mamma fordi å fange bussen med en barnevogn er et mareritt, og når det kommer nærmere stoppet mitt, er bussen alltid full. Sling gjør det så mye lettere for meg å få plass med babyen min. Også har jeg hendene fri til å holde min andre datters hånd på samme tid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge denne baby carrier over noen andre på markedet på grunn av tilpasningsevnen, komforten og måten min baby kan se ut. Men også prisen er veldig rimelig og du får mye for pengene dine!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg personlig kunne endre en ting om produktet, ville det være slik det er satt opp når det kommer. Jeg måtte gå gjennom en masse problemer først og fremst for å prøve å justere det riktig og bildet var ingen hjelp. Det kan gjøre med ytterligere instruksjoner.

Testet av mamma Bekki Grange for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker denne transportøren! Mønsteret gjør Caboo til å se stilig og materialet er veldig behagelig og slitesterkt. Det går veldig fort, så det er ikke nødvendig å la barnet gråte for lenge (som når jeg prøvde å sette min elastiske wrap up), det er lett å vaske, og måten det brettes i posen, er ekstremt praktisk for å ta ut og om og lagring unna.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Siden jeg har babyen min (nå fire og en halv måned gammel), har jeg brukt en stretchy wrap og en annen carrier når babyen min har behøvd å være nær. Caboo-operatøren jobbet like godt og gjorde meg i stand til å fullføre noen husarbeid, lage middag osv. Uten å måtte pope min baby ned eller forstyrre ham. Dette produktet er bedre enn de andre designene jeg brukte tidligere, når det gjelder letthet å få det på og av.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Sannsynligvis ja, transportøren er utrolig enkelt å sette på og justere. Det er veldig stilig og definitivt en for motebevisst! Materialet er veldig mykt og behagelig, noe som betyr at den kan brukes lenge.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den delen av viklingen som du legger til sist (den biten som lager posen) og legger seg rundt babyen og knytter seg bak ryggen, syntes ikke å holde seg stramt når du hadde på seg det, så kanskje utformingen av denne delen kunne tenkes igjen . Prislappen er litt bratt, og selv om det er den beste transportøren jeg har prøvd, er jeg fortsatt ikke sikker på at det garanterer prislappen på 69,99 NOK.

Testet av mamma Gillian Tudur for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja jeg ville! Det er veldig lett å transportere som det er lite nok til å lagre i en barnevogn eller en liten pose. Det følte seg mykt og behagelig, og materialet kom med et morsomt mønster som gjorde at du hadde det gøy når du hadde på deg det. Det holder babyen din nær kroppen din og gutten min elsket å være i den. Det er også så lett å vaske om det er nødvendig, noe som alle mødre vet er et stort pluss.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bare å være i stand til å kaste babyen din i en slynge og raskt nippe inn i en butikk, i stedet for å få ut vognen, gjorde livet lettere. Jeg tar hunden en tur hver dag, og jeg legger alltid barnet i slyngen i stedet for en barnevogn, da det er lettere for både meg og hunden (han dodge ikke alltid vognenes hjul!)

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Sannsynligvis ikke av disse grunnene: Jeg elsket at denne slyngen ga deg et utvalg av funky mønstre, men da babyen min ble større, føler jeg at den ikke støttet ham så bra (uansett hvor tett jeg prøvde å gjøre det). Også, jeg personlig foretrukket mine litt mer strukturerte slynger som ga bare den lille ekstra ryggstøtten og fikk det til å føle seg tryggere. Men mens han var liten var det perfekt, og jeg vil definitivt anbefale å bruke det med en nyfødt! Jeg elsket at emballasjen og brukerhåndboken hadde en jordisk følelse for dem.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Omslaget rundt bandet - det var et fint mønster, men jeg følte aldri at det var stramt eller gjør hva det skulle være. Det er ikke mye annet jeg vil forandre, ettersom jeg føler at det er et flott produkt, men jeg vet ikke om det er på grunn av mine problemer med ryggen eller hvordan jeg hadde på seg det, jeg følte ikke at han var sikker nok når han fikk større.

Testet av mamma Samantha Walker for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil 100% anbefale dette til en medmamma (jeg har faktisk allerede anbefalt det til en håndfull mødre med nyfødte på min sønns barnehage), da det er så behagelig å bruke og hjelper hverdagslige utfordringer som skolen løper og ser etter grouchy babyer og småbarn en bris. Også designet er så iøynefallende, så det er ikke bare funksjonelt, det er godt å se på også! En mamma jeg anbefalte det også, er å få denne transportøren basert på hvor lett det brettes i seg selv for transport, (jeg gjorde en demonstrasjon for å vise henne!). Ved siden av dette vil jeg anbefale hvor lett det er å vaske og tørke, og det ser fortsatt ut som nytt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse produktene gjør livet mitt så mye lettere som en mamma, på grunn av hvor raskt og enkelt det er å bruke. Det er også behagelig, slik at handelen er god, siden jeg kan ha baby i transportøren og være håndfri for vognen og mitt eldre barn, så det er mye lettere å få ting fra hyllen. Også det er flere posisjoner du kan gjøre, noe som er en slik hjelp, uansett hvor gammel barnet ditt er, er bokstavelig talt en posisjon som er behagelig for alle, og vektfordelingen er fantastisk. Ved siden av dette hjelper denne transportøren meg med å tåle en fireårig teething som vil ha konstant krammer og søker bare trøst fra mamma for øyeblikket, og en fire år gammel som trenger hjelp med å utføre oppgaver og spille spill.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville velge dette produktet over andre på markedet, da det er brukervennlighet og komfort utenom! Jeg kunne ikke tro hvor lett babyen min følte da jeg først prøvde denne transportøren, og nå har den blitt en del av mitt daglige liv og et viktig for dager ut. Utformingen og mønsteret til denne bæreren er så pen og unik, slik at babyen blir underholdt med å se på de forskjellige farger.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg elsker dette produktet som det er, men hvis jeg måtte bytte en ting, ville jeg legge til hette for regnvær, noe som ville gjøre transportøren perfekt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar