11 fitness kjøper som vil revolusjonere hjemme trening

Hvis du har en pjokk som klamrer seg til anklene eller en nyfødt sovende ovenpå, er vi ganske sikre på at det ikke er noen prioritet eller mulighet å slå på treningsstudioet. Men hvis du er glad i å komme tilbake i form, ta inspirasjon fra dette galleriet med flott treningsutstyr for å få deg til å føle deg og se fantastisk ut fra komforten i ditt hjem. Hvem visste at du kunne oppnå så mye, uten å forlate huset selv!

1) Nokia Steel HR Hybrid Smartwatch, £ 139, Amazon

Noen gang lurt på hvor mange kalorier du brenner, gjør husarbeidet eller skyv buggyet til byen? Nokia Steel Smartwatch lar deg kjenne din hjertefrekvens og kalorier brent, så sørg for at du legger på når du har en travel dag fremover eller følger en trenings DVD i stua. Det ser også stilig nok til å ha på jentens natt ute også!

2) Tanita Calorie Jump, £ 10,49, Amazon

Hopping er ikke bare for lekeplassen, men det er en fin måte - for ikke å nevne en billig måte - å brenne fett raskt. Ti minutter med hoppe sies også å ha samme helsemessige fordeler som en 45 minutters kjøretur, så det er det perfekte uttrykksarbeidet for travle mødre. Tanita Calorie Jump har en integrert kalori og hoppeteller, slik at du lett kan holde øye med treningen. Hvis du har en liten skipper på hendene, også, gjør det til et spill og få den lille til å bli med.

3) ZUMBA® Bli med i Fest 2 Toning Sticks, 7 DVDer + 2 Tape Glider, £ 78, zumba

Savner torsdag kveld Zumba nå er du en mamma og vil ikke kaste bort verdifull barnevakt? Zumba er en av de største treningsgratene de siste årene, og er glad for sin morsomme tilnærming til å trene, føler seg mye mer som en natt ute på byen enn en økt i treningsstudioet. Prøv dette hjemme-treningsprogrammet, komplett med 4 DVDer og toningpinner som skal brukes sammen med treningen. Få din aktive til å danse med deg når hennes energinivåer skyver.

4) Eco Yoga Mat, £ 20, Sweaty Betty

Hvis Miranda Kerr kan gjøre det, så kan vi også! For den indre yoga kaninen i deg, invester deg i denne lettpakket vekk og bærbar matta, så når babyen er nede for en lur, kan du fortsette med den nedadgående hunden. Ikke bare vil yoga hjemme brenne kalorier, tone muskler og spare deg penger på klasser, det sørger også for at du får litt trengte zen tid.

5) Lonsdale Round Trampoline, £ 29.99, tsportsdirect.com

Vær en stor gutt og hopp rundt på en mini-trampolin for den ultimate kaloriforbrenningen. Det er flott å gjøre innendørs på regnværsdager, og når solen skinner (ikke hold pusten), kan du lett ta den inn i hagen - og det er mye mindre stress på leddene dine som jogger utendørs.

6) Reebok håndleddsvekter, £ 16,99, Reebok

For ekstra oomph når du er stjernehopping på kjøkkenet, stropp disse praktiske håndleddsviktene på for supertonede armer. Ideelt hvis din tote er oppe og går rundt, som du fortsatt kan ha hendene fri. Nå har du ingen unnskyldning ...

7) Motstandsbånd, £ 9,99, Amazon

Legg til et motstandsbånd til benbeinet ditt, for å hjelpe til med å føle brenningen. Fitness influencers mester det allsidige bandet for å hjelpe med å jobbe med gluten, og la deg få en peachy bunn. Vel, hvis det er bra nok for Kardashian-klanen!

8) Dumbbell Set med stativ, £ 34.99, Amazon

Brukt på egen hånd sammen med andre treningsrutiner, kan dumbbells gjøre underverk for å toning overkroppen og bygge opp styrken din - sørg for å komme inn i bruk neste gang du bærer din buggy opp i togstasjonen. Med tre forskjellige vektpar, settes det bra ut hvis du vil bygge styrke sakte.

9) Studio 500kg Swiss Ball & Pump, £ 31.99, yogamad.com

Tro det eller ikke, den sveitsiske ballen har mange flere funksjoner som sitter på når du trenger en ekstra stol ved middagsbordet. Ideelt for kjernestyrke, stretching, yoga, Pilates og selvfølgelig uten å hoppe rundt, er dette en god investering hvis du leter etter en allsidig hjemme trening element. Studio Pro Swiss Ball er også super holdbar, så det vil være mulig å stå noen få sparker når pjokket ser det ut.

10) Nokia Body + Composition Wifi Scales, kr 59,98, Amazon

Den smarte skalaen kan beregne din fett-, muskel- og vannprosent, BMI og vekten din. Det forteller deg selv morgenværet og opptil 8 personer kan registrere seg selv per skalaer - perfekt for når partneren din vil bli med! Vektene er parret med Health Mate-appen, noe som betyr at det aldri har vært enklere å følge fremdriften din.

12) Body Sculpture Mini Bike, £ 39.69, Amazon

Har du lyst på å konvertere vinterhagen til et treningsstudio? En mini sykkel eller fotpedal er flott for storbesparende plass og å kunne forbrenne kalorier hvor som helst i huset (eller til og med for en hemmelig treningsøkt på pulten din.) Pedaling bort mens du sitter i sofaen som din lille gjør Tree Fu Tom Magic - sikkert kan dette ikke være bra for deg? Beste. Trene. Noen gang.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar