Brennende fett: topp fem tips

Innholdsfortegnelse:

Brennende fett: topp fem tips - øVELSER 2023
Brennende fett: topp fem tips - øVELSER 2023
Anonim

Drikk grønn te

Grønn te inneholder polyfenoler, som kan hjelpe kroppens evne til å metabolisere fett (hastigheten som kroppen din omdanner til kalorier).

Legg til chili i matlagingen

Varme chillies inkludert i mat vil øke hvor mye energi går tapt av kroppen gjennom varme. En prosess kalt dietary induced thermogenesis blir naturlig forsterket av et kjemikalie kalt capsaicin i chillies, som kan hjelpe med vekttap.

90 minutter etter trening raskt

Etter høy intensitetsøvelse er stoffskiftet rettet mot fettforbrenning. Hvis du ikke spiser i 90 minutter (men sørg for at du rehydrerer med vann), gjør dette kroppen din i stand til å maksimere fettforbrenning i denne perioden. Hvis du føler deg veldig sulten ppost-treningsøkt, ha en protein shake, men sørg for at det er en low-carb alternativ.

Bli rystet

Prøv en vanlig morgen protein shake som en matbit. Gå til et kaseinbasert protein fordi dette gir en langsommere utgitt energikilde, og minimerer topper og blodsukkertrykk. Dette vil redusere sult og føre til mer kontrollert spising til lunsj. Prøv å blande med noen blåbær eller andre bær etter eget valg for noen ekstra vitaminer, mineraler og en bedre smak.

Spis mer protein

Høyere mengder protein i kostholdet ditt (når du bruker en relativt lav mengde kalorier), holder stoffskiftet høyt. Svært begrensede energi dietter (som kål suppe diett) resulterer i betydelig vekttap, men de vil også få deg til å miste mye muskel. Dette reduserer metabolismen og når kalorier gjeninnføres, er det mye lettere å konsumere mer enn du brenner.

Disse tipsene er fra Michael Jones, MD of Insight Nutrition som spesialiserer seg på å jobbe med boksere. Hans klienter inkluderer Darren Barker og Lee Purd, og han jobber også med John Ryder, som kjemper for britisk tittel lørdag 28. september, og Kevin Mitchell, som konkurrerer om den europeiske tittelen den 5. oktober.

Populært emne