Burning 1000 kalorier på 45 minutter er mulig, men det kommer til å komme nær å drepe deg

Fristelsen til å kjøre mellom treningsmaskiner og vekter stasjoner uten å bruke lenge nok på dem til å gjøre mye faktisk god kan være overveldende. En måte å sikre at du ikke kommer til å angrer, er å melde deg på en klasse hvor alle dine bevegelser er koreografert og overvåket av en instruktør. Og hvis du virkelig ønsker å maksimere ditt besøk til lunsjpause, er det en klasse som lover å brenne 1000 kalorier. Keen å se om Sweat1000 økter på Third Space lever opp til sine krav om en firefigures kalori treningsøkt på bare 45 minutter, Trener ga ett forsøk ...

Sweat1000 på tredje plass

Så det viser seg at du kan brenne 1000 kalorier på 45 minutter. Dette er en ting du faktisk kan gjøre. Det kommer nær å drepe deg, men det er mulig. For å oppnå denne skremmende oppgaven må du imidlertid møte en rekke svette-stjele hindringer - Totalt Wipeout har ingenting på dette (selv om det deler samme følelse).

Gruppen deler seg i to halvdeler - man treffer tredemøller, og man gjør en krets av ulike vektede øvelser på "riggen", og instrueres av trenerne gjennom hodetelefoner. Trener slå sistnevnte først, som består av en krets av medisinballkast, assisterte pull-ups, kamptove, side lunges, dumbbell squats og raises, kettlebell swings og tricep dips. Deretter treffer du tredemøller etter intervaller i løpet av 25 minutter.

Hvis du aldri gjør noen cardio, er det en stor sjanse for at du kan skremme deg selv her. Som Trener gjorde. Det er ingen skam å innrømme at hastigheten kan ha blitt senket på visse punkter under sprintene, du vet av sikkerhetsmessige årsaker - ingen vil se at noen kollapser og suges opp i transportbåndet.

På slutten av det, Trener klarte å brenne en imponerende 930 kalorier, som mest sannsynlig ville vært mer hvis riktig hastighet på tredemølle hadde blitt opprettholdt gjennom hele. Og likevel ble de ekstra 70 kaloriene sannsynligvis brent gråte i dusjen etterpå.

Hvis du er ute etter en mer sedativ måte å brenne 1000 kalorier enn å tilbringe 45 minutter i torturkammeret i tredje rom, fjerner du tidsplanen og tar deg til gatene på to meter. Trener Nylig slo 1000 kalorier rundt 13 kilometer når du er på lang tur, og du kan ta med avstanden som kreves for 1000 kalorier ned til åtte eller ni miles hvis du er forberedt på å hente tempoet og løpe.

Tilgjengelig på Third Space treningssentre i Soho, Tower Bridge og Canary Wharf. Medlemskap fra £ 150 månedlig, thirdspace.london

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar