Brenn fett raskt med spinning

Hvis du er en seriøs syklist, kommer ingenting nær spenningen på en tur ute for en tøff utfordring og utrolig natur. Men hvis den eneste visningen du bryr deg om, er den du får når du ser på midjen din, bør du begynne å sykle mer innendørs fordi det kan være en snarvei til fett og bedre hjertehelse å bli med i en spinneklasse.

En studie fra University of Wisconsin fant at under en spin klassedeltakere overgikk regelmessig sin maksimale aerobiske kapasitet i korte perioder, noe som indikerer at de presset seg utenfor deres komfortsone, noe som gjør spinning en av de beste formene med høy intensitetsintervall-økt for å brenne kroppsfett og forbedring av kardiovaskulær kondisjon. Menn som sykler intensivt, lever 5,3 år lenger enn de som sykler med lav intensitet, ifølge European Society of Cardiology.

ANBEFALT: Chris Hoys grunner til å prøve å spinne

Les disse tipsene om hvordan du kan snurre smartere fra eksperter i vårt søstermerke Menns Fitness.

Fire tips for en Fat-Torching Spinning Class

Pass på at du forbereder deg

Spin klasser er ikke enkle, og derfor må du være sikker på at du er fullstendig før du sitter opp. "Sørg for at du har spist nok, slik at du ikke går tom for energi i løpet av klassen, men gi deg selv nok tid til å fordøye det slik at du ikke blir syk," sier sykkel trener Paul Butler (pbcyclecoaching.co.uk). "Jeg foreslår at du spiser et måltid tre timer før og et stykke frukt en time før, så sipp vann gjennom hele klassen."

Varm opp effektivt

De fleste spin-klasser vil inkludere en oppvarming i starten av sesjonen, men noen ekstra førsteklasses oppvarmingsøvelser kan hjelpe deg med å komme seg til en flygende start. "Det er viktig at du gjør litt dynamisk strekk, noe som er når du beveger musklene dine raskt gjennom et bredt spekter av bevegelser, og ikke statisk holdning, hvor du strekker muskler og holder den," sier Butler. "Dette reduserer maksimal effekt, slik at ytelsen din vil lide."

Pedal Fast

Når klassen er i full fly, må du holde deg godt hydrert og sørge for at du skyver deg selv til den absolutte grensen når du blir spurt, slik at du får full ytelse og kroppsfordeler som spinning kan gi. "Hold kadansen høy, selv under lysmotstandsrundene, for å holde musklene i orden og holde blodpumper til dem," sier Butler. "Det ideelle området er mellom 90 og 100 rpm."

Hjelp din gjenoppretting

Som med enhver økt som skyver hjertefrekvensen din og gjør musklene dine overtid, er det viktig at du bruker nok tid til å varme opp for å la kroppen din gå over til en hvilestatus fra en aktiv en. "Fullfør alltid oppvarmingen av klassen - du må spyle oppbyggingen av avfallsprodukter fra musklene for å få raskere utvinning," sier Butler. "Så gjør statisk strekk for å forbedre fleksibiliteten."

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar