Burn Fat Fast Med Leon Scott's HIIT Workouts

Innholdsfortegnelse:

Burn Fat Fast Med Leon Scott's HIIT Workouts - øVELSER 2023
Burn Fat Fast Med Leon Scott's HIIT Workouts - øVELSER 2023
Anonim

Å miste fett er et av de vanligste treningsmålene, og det kan oppnås gjennom stort sett hvilken trening du liker. Men noen typer trening er bedre enn andre for å brenne fett, og hvis det er ditt hovedmål, så foreslår Multipower-ambassadør Leon Scott at HIIT er veien å gå.

"Høy intensitetsintervalltrening eller HIIT - i utgangspunktet hard trening i korte brister - brenner kalorier til en mye raskere hastighet og brenner mer fett totalt," sier Scott. "Det holder også kroppen din brennende fett selv etter at treningen er over."

"Eventuelt intervalltrening involverer alternerende perioder med høy intensitet innsats med perioder med lav intensitet innsats, som kalles gjenoppretting. Som et eksempel kan dette innebære at man sprer seg med sprint med langsommere løp.

ANBEFALT: Intervallopplæring for løpere

"For å være mest effektiv, vil du ha to ekstremer - hardt og enkelt."

For å hjelpe deg med å komme i gang med intervalltrening, har Scott gitt to treningsøkter å prøve. Den første er en grunnleggende intervalsession på tredemølle, og den andre er en HIIT-treningsøkt med vekter.

HIIT tredemølle trening

1 Oppvarming

Tid 5min

Kjør i et forsiktig tempo for å gjøre deg klar for treningen.

2 intervaller

Arbeid 30sek Hvile 60sec reps 6-10

Sprint i ditt maksimale tempo i 30 sekunder, deretter jog eller gå i 60sec for å gjenopprette. Hvis du finner en selvdrevet tredemølle som en Woodway, vil dette være enklere enn å måtte justere hastigheten på en automatisk tredemølle.

Når du er vant til treningen, kan du øke utfordringen på en rekke måter. "Øk intensiteten eller lengden på arbeidsintervaller, forkort hvileperioder eller legg til flere intervaller," sier Scott.

ANBEFALT: 10 tredemølle treningsøkter

HIIT Strength Workout

Etter en 5 min oppvarming og strekk, gjør fire runder av kretsen under, med 30 sekunder hvile etter hver øvelse og 45sek hvile mellom runder.

"Start med nok vekt til å føle motstanden, men sørg for at du alltid kan fullføre alle reps med god form," sier Scott.

"Når styrken øker, legg til ekstra vekt for hver øvelse i 2,5-5lb (1-2kg) trinn for burpees og pull-ups, og 5-10lb (2-4.5kg) trinn for squats."

1 Overhead squat

reps 10 Hvile 30sek

Pass på at barbell er lys nok til å tillate fullføring av alle reps i alle fire runder.

2 Burpee

reps 20 Hvile 30sek

Hold en hantel i hver hånd.

3 Trekk opp

reps 10 Hvile 45sec

Hold en dumbbell mellom beina dine.

Leon Scott er en profesjonell fotballspiller, fitnessmodell og Multipower-ambassadør. Du kan finne flere treningsøkter og trenings tips i sin eBok Lean 365 (£ 28, kjøp på amazon.co.uk).

Populært emne