Bumble vs Tinder: Hvilken Hot Dating App passer best til dine kjærlighetbehov?

Når det gjelder å finne kjærlighet, kan du slå til dating apps for å finne den. Men hvilken er best for deg? La oss slå det ned med Bumble vs Tinder.

Det er ingen nektende dating apps og nettsteder er de beste stedene å møte nye mennesker i dag. Men med så mange forskjellige der ute, hvordan vet du hvilken som er best for deg? Siden du kanskje ikke får de samme resultatene fra forskjellige apps, har vi gjort jobben for deg ved å bryte ned forskjellene mellom Bumble vs Tinder.

Ikke alle datingappene er skapt like

Hvis alle dataprogrammer og nettsteder var de samme, ville det ikke være noe poeng å ha flere. Faktum er at dataprogrammer er forskjellige og unike mennesker graver mot hver avhengig av deres behov.

Det er apps spesielt for å finne hookups, og det er andre fokusert på å finne noen som har religiøs tro på linje med deg. Poenget er at du må bruke den riktige dataprogrammet for deg og ikke bare en tilfeldig en som din venn antyder. [Les: 10 håndplukkede alternative dataprogrammer som Tinder du må prøve]

Bumble vs Tinder - hvilken app vil hjelpe deg med å finne den

Begge disse datingappene ligner av flere grunner. Du har en tildelt mengde bilder, du har en bio, og du sveiper til venstre eller høyre avhengig av hvem du finner attraktiv og interessant.

De er imidlertid forskjellige. La oss bryte ned forskjellene mellom de to appene og hvordan hver enkelt kan hjelpe deg med å finne drømmenes person. Det er på tide å finne ut hvilke som er best ved å sammenligne Bumble vs Tinder.

Bumble

Hvis du ikke har hørt om denne dataprogrammet, er du veldig savnet. Selv om denne appen er mye som Tinder, varierer den sterkt. I stedet for å kunne meldes hverandre hvis du passer, må kvinnen først sende beskjed. Slik kan det være best for deg. [Les: Hvordan virker Bumble? Hva du kan forvente fra de heteste datingapp]

# 1 Jenter, kryp vil ikke beskjed du først. Ladies, hvis du leter etter en dating app som vil tillate deg friheten til å sende en fyr først uten irritasjon av vedvarende meldinger, er Bumble for deg.

Når det kommer til Bumble vs Tinder, er funksjonen som gjør at kvinner først får melding først, helt til nytte. Ikke bare kan du stille tonen til samtalen, men du vil kunne tenke på hver person helt før du kommer ut.

# 2 Flere mennesker som ser etter ekte kjærlighet, bruker den. Siden meldingsdelen av appen er begrenset, er det langt flere personer på denne appen som ser etter kjærlighet. Og det betyr at hvis du ønsker å ha et ekte forhold, kan Bumble være din beste innsats.

Når gutta gir opp all kontroll og lar kvinnene gjøre det første trekket, betyr det at de er klare til noe mer enn å bare slippe en stygg pickup linje. De ønsker å engasjere seg med kvinner som er komfortable å snakke med dem. [Les: 8 ekte tegn en mann vil ha et ekte forhold]

# 3 Flere kvinner bruker den. Fellas, en av de største forskjellene med Bumble vs Tinder er mengden kvinner. Det er omtrent like mange menn og kvinner på Bumble. Tinder har imidlertid omtrent dobbelt så mange menn som kvinner.

Og siden det er flere kvinner, har du mer å velge mellom selv. Mange kvinner foretrekker å bruke Bumble fordi de får lov til å sende beskjed først. De samme kvinnene bruker ikke Tinder. Så hvis du er ute etter høyere kvalitet og flere kvinner, slår Bumble ut Tinder.

# 4 Mennene er mer selvsikker. Saken med Bumble er at menn må sitte og vente på at kvinnene først kommer ut til dem. Det betyr at en fyr må være ganske trygg i sine bilder og bio for å kunne bruke denne appen. De vet at de har nok til å tilby at en kvinne vil sende dem beskjed.

Og det betyr at de har mye tillit. Hvorfor vil du ha en fyr som er trygg? Fordi de er mer sikre på seg selv og vil være langt mindre sjalu eller possessive. [Les: 9 subtile forskjeller mellom en trygg og en arrogant mann]

# 5 Har en høyere sjanse for at profilen din blir sett - hvis du er en fyr. Siden Bumble har langt mindre karer enn Tinder, vil profilen din bli sett mye raskere. Kvinner har færre menn å sile gjennom, slik at siden din vil komme opp mye oftere på kvinners strømmer.

tinder

Dette er trolig den mest kjente dating app der ute akkurat nå. Alle typer mennesker har brukt den til å finne kjærlighet, venner, og til og med bare tilfeldige tilkoblinger. Finn ut om dette er dataprogrammet du bør bruke. [Les: 15 Tinder tips du kan IKKE ignorere hvis du egentlig vil ha en date]

# 1 Det er mange mennesker på det. Tinder vil forbli den mest populære dating app der ute i lang tid ennå. Det betyr at det er bare mange flere på denne appen generelt. Siden så mange mennesker vet om det, er det vanligvis deres første stopp.

Det betyr at du har et større utvalg av folk å velge mellom. Det blir flere mennesker, og det betyr mer variasjon.

# 2 Begge parter kan meldingen først. Så hvis du er sjenert, ingen bekymringer! Begge er i stand til å beskrive hverandre når du er interessert. Ikke bare er dette flott for faktisk å engasjere seg med hverandre, du vil også bli kjent med mange flere mennesker på denne måten.

Fordi gjennom Bumble, hvis du ikke melder fyren i de første 24 timene, mister du den kampen for alltid. Tinder gjør det mulig å forbli koblet til du unmatch noen selv. [Les: Creative Tinder-linjene for å fange deg en dato på første forsøk]

# 3 Det er flott for tilkobling. Det er definitivt mer av en hookup-kultur på Tinder enn det er på Bumble. Det er fordi det er bare mange mennesker som kan koble med hverandre umiddelbart.

Så hvis du leter etter en varm oppkobling for natten, er Tinder et bedre alternativ enn Bumble. Det er flere som ser etter noe sexy moro på Tinder enn det er andre steder. [Les: 11 må følge regler for å bli lagt på Tinder]

# 4 Det er nesten dobbelt så mange menn på det som kvinner. Det betyr at damer, hvis du vil finne det beste av det beste, vil det være langt flere muligheter for menn å velge mellom med Tinder. Med så mange menn på Tinder får du et stort utvalg av forskjellige typer.

Men du vil være forsiktig, siden ikke alle gutta vil ha noe ekte på Tinder. Men hvis du er ute etter å plukke av mye for en morsom kveld, er Tinder din beste innsats.

# 5 Folk er langt mer uformelle. Fordi det er en stor hookup-kultur på Tinder, har folk en tendens til å være mer uformell. De trykker egentlig ikke på en første date eller et møte hvis du bare snakker.

Sikker, hvis dine intensjoner er å koble seg til dem, kan du ende opp med å møte raskere. Men det hyggelige er at du kan ta det enkelt og holde samtalen gå mye lenger uten frykt for å bevege seg for fort.

[Les: Fordeler og ulemper ved å bruke dating apps for å finne kjærlighet]

Kunsten å finne kjærlighet gjennom dating apps er å finne den som passer dine behov. Vi har brutt ned forskjellene med Bumble vs Tinder, slik at du kan finne ut det selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar