Bulk opp frokosten din

1. EGGSHvis mangel på disiplin hindrer dine forsøk på å gå ned i vekt, kan en protein med høy protein være akkurat det du trenger. Ny forskning fra University of Missouri antyder at å spise en proteinrik frokost som egg kan hjelpe deg med å motstå fristelsen til å nyte unhealthy snacks senere på dagen.  Deltakere i studien ble matet frokoster med lav og høy proteininnhold, og deretter overvåket ved hjelp av funksjonell magnetisk resonansavbildning (fMRI) skanning. Resultatene viste at hjernens signaler som utløser matmotivasjon og belønningsdrevet spiseoppførsel, ble signifikant redusert hos deltakerne som hadde spist frokosten med høy protein, noe som gjorde dem mindre tilbøyelige til å kreve øyeblikkelig tilfredsstillelse fra matvarer med høyt innhold av salt, fett eller sukker. I tillegg viste studien at å spise den proteinrike frokosten bidro til å øke deltakernes fylde og redusere sultpangene de følte seg gjennom dagen. 2. SMOOTHIESEn fin måte å kombinere massevis av fordelaktige ingredienser i en rask å lage og velsmakende frokost behandler, smoothies bør være et stift morgenmåltid av alle som ønsker å gå ned i vekt. Prøv å kombinere følgende ingredienser for et fuktighetstap, smoothie som er fullt av de gode greiene:

 • 4 skiver av ananas
 • 1 kiwi-frukt, skrelt og skiver
 • 250 ml naturlig yoghurt
 • 2 spsk kokosnøttolje
 • 1 tsp flaxseeds

For mer praktisk ernæringsråd, få magasinet. Abonner og vi gir degFem problemer for £ 5.Last ned en digital versjon av det siste problemet fraiTunes.

Det nye MF interaktive iPad-bladet er ute nå. Klikk her for en gratis prøveversjon.

  Nedbryting av bestanddeler

  eggProteinet som finnes i egg har den høyeste biologiske verdien - et mål på hvor lett cellene dine kan bruke det til proteinsyntese - av mat, inkludert mange kjøttvarer. Egg er også rik på mange essensielle vitaminer og mineraler. AnanasPakket med fiber, holder denne frukten deg full i lengre tid uten å bidra med masser av kalorier. KiwiHver kiwi-frukt har 3g fiber, som fyller deg opp og bidrar til å forhindre blodsukkernivåene som oppmuntrer til snacking. flaxseedsDen alfa-linolensyre i linfrø hjelper kroppen til å behandle karbohydrater i stedet for å lagre dem som fett. Naturlig yoghurtKalsiumet i yoghurt motvirker lagringen av fett ved å hjelpe det å passere gjennom kroppen ufordøyd. KokosoljeDenne oljen er rik på laurinsyre, en fettsyre som fremmer fettforbrenning og reduserer det totale inntaket av mat ved å forlate deg fullstendig i lengre tid.

  Redaktør Og Forfatter.

  Del Med Vennene Dine
  Forrige Artikkel
  Neste Artikkel

  Skrive Inn Din Kommentar