Bryst trening: de beste bevegelsene for å bygge pecs

Innhold

Du bruker mest brystmuskler (pectorals) når du skyver objekter vekk fra deg. Så den mest opplagte øvelsen for å bygge opp brystet ditt er benkpressen. Her bruker du pectorals, serratus, fremre skuldre og triceps for å trykke en tung bar rett over brystet fra en liggende stilling. Benkenpressen har lenge vært ansett som hovedprøve på overkroppsstyrken for menn, og derfor har hvert treningsstudio en kø for benkpressstativet og hvorfor en bestemt type treningsgaller alltid åpner hver samtale med spørsmålet: "Hva gjør du benk? Du bør gjøre benken trykke på hjørnesteinen i brystet treningen, men ikke fokusere på denne ene øvelsen på bekostning av alle andre. Som alle muskler må pecsene jobbe fra en rekke vinkler for å få maksimal vekststimulering og bare endre vinkelen på benken, eller velge dumbbells i stedet for en barbell, kan gjøre en verden av forskjell for utviklingen av din bryst. Den pectoralis major er en stor blokk med muskel som festes til ribbenene under halsbåndet. Selv om det er en enkelt muskel, kan du målrette mot øvre, midtre eller nedre del av brystmuskel avhengig av vinkelen du angriper fra. En skråbenkpress vil fokusere mesteparten av innsatsen på den øvre delen av pecs, for eksempel, selv om det fortsatt vil fungere hele brystmuskelen.

Nedenfor finner du koblinger til syv øvelser som vil virke brystet fra alle vinkler, pluss variasjoner av hverandre for å hindre deg til å bli kjedelig.

Pecs: Benchpress Pecs: Dumbbell benkpress Øvre pecs: Bøye benkpress Lavere pecs: Avvis benkpressen Pecs: Dumbbell flye Pecs: T trykk opp Pecs, lats: Dumbbell pullover

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar