Bygg kjernestyrke som UFCs Dan Hardy

Bygg kjernestyrke som UFCs Dan Hardy - øVELSER 2023
Bygg kjernestyrke som UFCs Dan Hardy - øVELSER 2023
Anonim

Som en del av hans forberedelse for sin kommende tittel med welterweight champ Georges St-Pierre, vil den britiske jageren Dan Hardy bygge sin kjernestyrke - men ikke ved å gjøre hundrevis av sit-ups og crunches. "Gutta får sin mageuthold hele dagen, hver dag, fra sparring og boring," sier Ollie Richardson, Hardys styrketrener. Behovet for å bruke høy kraft fra hoftene og underlivene er viktig, så vi legger opp øvelsene våre for å falle innenfor styrketreningsparametere, ikke utholdenhet. ' Landminen (det første trekket i videoen ovenfor) fungerer i bukemuskler som brukes når du kaster en slag. Så er det et trekk du kanskje kjenner igjen: den steinete. 'Det viktige med dette trekket er å holde seg til et sakte nedadgående tempo,' forteller Richardson. På den måten er spenningen tilstrekkelig til å gi en styrke stimulus. Vær advart, skjønt - som alle eksentriske bevegelser vil det gjøre deg ganske sår. '

Landmin, setter 3, reps 4 - Kile en olympisk barbell inn i et hjørne av rommet eller inn i en tung plate på gulvet. - Hold den med begge hender, roter kofferten din som om du kaster et slag.

Rocky, sett 3, reps 5 - Ta bena opp som du ville i en benoppgang. Den viktige - og vanskelig - delen er å senke dem sakte. - Du bør sikte på å bruke fire eller fem sekunder på den eksentriske (nedover) delen av farten.

I videoen ovenfor har vi også en av Hardys foretrukne angrepskombinasjoner. "Når du beveger deg fremover, vil motstanderen vente deg å komme med en jab, så gjør denne kombinasjonen, som starter med en merkelig vinkel, for å fange ham ut. Hvis han prøver å motvirke, vil sparket gi ham balanse og ta litt av stinget ut av hans slag, sier Hardy.

Kampflytt - combo - Sett din venstre fot fremover og kaste en lang rekkevidde oppercut. - Vri hofter og kaste høyre hånd. - Når du tar med høyre hånd, beveger du høyrebenet fremover og sparker innsiden av motstanderens fremre ben med venstre fot.

Vil ha mer? Prøv deretter Dan Hardys grepstyrke trening.

Populært emne