Bygg bredere skuldre med Dumbbell Reverse Flye

Innholdsfortegnelse:

Bygg bredere skuldre med Dumbbell Reverse Flye - øVELSER 2023
Bygg bredere skuldre med Dumbbell Reverse Flye - øVELSER 2023
Anonim

Det er mange fordeler med å bygge sterkere, bredere skuldre. Visst, noen av dem er estetiske, fordi brede skuldre hjelper deg med å fylle ut T-skjorter som ingen, men det er også mer praktiske fordeler, som bedre stilling, forbedret ytelse på andre heiser for å hjelpe deg med å bygge styrke og større motstand mot skade. Og når det gjelder å utvide Noddy Holders, er det få bedre øvelser enn dumbbell revers flye.

Den omvendte flye treffer side- og bakre del av skuldrene like effektivt som en annen øvelse, noe som vil bidra sterkt til å bygge bredere skuldre. Bevegelsen bidrar også til å forbedre stabiliteten i skulderbelte og rotator mansjettmuskler. Disse er begge områdene som kan være skadelige når du legger vektede øvelser som involverer skulderleddet, slik at stabilitetsfordelene til omvendt flye vil tilfredsstille alle ivrige trenere. Videre er det en god øvelse for de som er bekymret for deres holdning, fordi den styrker skuldrene på en måte som teller den forkledte posisjonen mange av oss adopterer ved et skrivebord hele dagen.

Imidlertid er alle disse fordelene avhengig av at du gjør dumbbell revers flye med riktig form og ofte det er diktert ved å velge riktig vekt. Det er viktig å ikke prøve å løfte for tungt med denne øvelsen, fordi det kan trekke deg ut av form og risikere å sette for mye stress gjennom skulderleddet. Gå lys, ì og husk alltid, det som føles bra på den første repen, kan være torturously tung ved den femte.

Se relaterte The Best Shoulder Øvelser for alle nivåer av Gym-GoerThe Best Shoulder WorkoutsThe Dumbbell Shoulder Workout å bygge kanonball skuldre

Hvordan gjøre en dumbbell Reverse Flye

Stå høyt med føttene skulderbredde fra hverandre, og hold en lett dumbbell i hver hånd med palmer mot hverandre. Lene fremover fra hoftene, hold brystet opp, kjerne og klynger braced og hold ryggen, med vekter som henger frem foran deg og en svak bøyning i albuene.

Holde bøyningen i albuene og lede med dem, løft dumbbells ut til siden til de når skulderhøyde. Pause på toppen og klem skulderbladene sammen, og senk dem tilbake til starten.

Det er viktig å engasjere musklene dine for å løfte og senke vekten, i stedet for å stole på momentum for å svinge dem opp og ned. Ved hjelp av momentum betyr det at du vant, jobber målmuskler effektivt og eksponerer skulderleddet til en betydelig risiko for skade.

Populært emne