Bygg en Athletic Body med denne Hybrid Training Workout

Ser sterk, magert og kraftig ut, er ikke halv så tilfredsstillende som å være sterk, magert og kraftig. Det er der hybrid trening kan gi deg kanten over baseball cap-toting 1000-krølle iverger som tetter opp gymgulvet. "Denne planen forener forflytninger i hele kroppen, dynamiske olympiske heiser og muskelforsterkende assistanseøvelser i et trekantet angrep på kroppen din," sier trenings trener og modell James Potter som ble kjent etter å ha vunnet vår 2015 Optimal Nutrition-treningstiltak .

Her deler han planen som fikk ham i vinnende tilstand, inkludert bonusmetabolske kondisjonstreningene som vil sette respiratoriske systemet under korte staver av å tvinge til å smelte bort overflødig fett og forbedre kardiovaskulær utholdenhet. Den endelige pakken er en rippet, robust og atletisk kropp som vil hjelpe deg med å score personlige beste i treningsstudioet og være ultra-passform for funksjon, uansett hva verden kaster på deg.

Hvordan det fungerer

Hybrid trening er ment å holde deg på tærne. Hver av disse fire treningsøktene inkluderer enten tunge løfter for styrke, dynamiske trekk for kraft, høyintensiv finishere eller alle tre. Hold treningsøktene varierte og utfordrende ved å subbing i disse seks metabolske kondisjonstreningsmetodene, og bruk denne ernæringsmessige informasjonen for å hjelpe til med å øke din innsats.

Veibeskrivelse

Hvis du vil etterligne Potter, følg denne planen i åtte uker. Ta minst en dags pause mellom treningsøktene 2 og 3 for å gjenopprette. "For de store sammensatte løftene (benk, dødløft og foran knebøy) bør du skyve nesten til feil på hvert sett, sier Potter. For de olympiske løftene (renser), flytt baren eksplosivt. "Hold lasten moderat og bevegelsen kraftig."

Trening 1: Nedre kroppstrekk

Konstruer åpningsøkten rundt muskelbygget dødløft

markløft

via GIPHY

Settene 5 reps 5 Hvile 2-3 minutter

Grip baren med hendene skulderbredde fra hverandre, med armene dine rett og knær litt bøyd. Hold brystet opp og ryggen rett, kjøre ned gjennom dine hæler og trekk baren opp dine bein, skyv hoftene fremover for å stå høyt.

Kompakt kettlebell swing

via GIPHY

Settene 3 reps 15-20 Hvile 60-90 sekunder

Stå med føtter skulderbredde fra hverandre. Hold armene litt bøyde og alle musklene dine spentret. Kjør hoftene dine forover for å skyve kettlebellen av kroppen din for å starte svingen. Når du senker, hengsler du på hoftene ved å skyve glutene tilbake. Når du føler en strekk i hamstringene, kjør hoftene fremover, slik at kettlebellen stiger til hodehøyde. Fordi kroppen din er mer kompakt enn i vanlig sving, er bevegelsen raskere og kraftigere.

God morgen

via GIPHY

Settene 4 reps 8 Hvile 60-90 sekunder

Stå med en hengel på ryggen på skuldrene, ikke nakken din. Bøy langsomt fremover i hoftene, hold beina og ryggen rett. Bøy til du føler en strekk i hamstringene, og deretter stige tilbake til starten.

Hollow rock

Settene 3 Tid 30 sekunder Hvile 60-90 sekunder

Ligg på gulvet med beina og armene sammen. Kontrakt kjernen og glutenene for å løfte hendene og føttene litt av gulvet. Holde denne formen, rock fremover og bakover.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar