Bygg Abs med en Bear Crawl

Innholdsfortegnelse:

Bygg Abs med en Bear Crawl - øVELSER 2023
Bygg Abs med en Bear Crawl - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du skal ta tegn fra noe dyr når det kommer til treningsøkter - ikke så dumt som det høres ut, takket være eksistensen av dyrestrøm - da skal bjørnen være nær toppen av listen. Har du noen gang sett en weedy bjørn? Nei, ingen har, og det er ikke bare ned til deres imponerende inntak av fet fisk. Selv de mest patetiske bjørnene - den koselige, men ubrukelige pandaen - er et imponerende eksemplar og det oppnås på bambus diett.

For å gjøre treningen mer urin, er den første (og, for å være ærlig, bare) trening du bør legge til, er bjørnkrepet. Det er en enkel, men brutalt effektiv måte å forbedre kjernestyrken på og jobbe med en rekke muskler over hele kroppen, med overarmene, brystet og skuldrene som bærer handlingen. Trinn opp i takt med bærekreftene dine, og det fungerer også som en kardio-trening, noe som gjør det til et verdig tillegg til en HIIT-krets.

Det er også et trekk du kan gjøre hvor som helst, da det ikke trenger noe mer enn noen gulvplass og en sunn dose viljestyrke. Bjørnenes nødvendigheter, kort sagt.

Fordelene med Bear Crawling

Du vil føle påkjenningen bjørnen kryper steder på dine overarmer, bryst og skuldre, men de er langt fra de eneste musklene som vil være vondt neste dag. Utfordringen med å holde kroppen din stabil som du puter rundt som en grizzly, vil sikre at kjernestyrken og utholdenheten forbedres med hvert trinn.

Slik skal du gjennomgå

Den grunnleggende bevegelsen er enkel: du må krype tilbake, fremover og til og med side til side uten at knærne berører bakken. Uansett hvilken retning du er på vei inn, er nøkkelen å støtte deg selv med hendene og tærne, ellers vil du ende opp med å bare krype som et menneske, som er langt mindre imponerende enn en bjørn.

Å krype frem er det enkleste. Flytt hender og føtter på samme side samtidig, så høyre og høyre ben, deretter venstre hånd og venstre ben. Hold ryggen rett og kjernen din engasjert i hele. Plass tillater, prøv og kryp 10 meter fremover, deretter 10 tilbake, i et minutt eller hvor lenge ditt favorittkretsintervall er. Når du er komfortabel, prøv å bevege seg sideværtt.

ANBEFALT: Krokodille Walk Exercise

Variasjon: The Bear Squat

Fortsatt bjørn tema med andre typer mosjon er ikke vanskelig: det er alle andre trekk knyttet til kraftverk rovdyrene, noe mer tenuously enn andre (juryen er ute på "wading i en bekk for å fange hoppende laks i midten av luften med tennene "regimet).

Et trekk som er ganske vanskelig å forestille seg en faktisk bjørn gjør, men det er et verdig tillegg til en treningsøkt, er bjørnen. Start i bjørnens posisjon, støttet av hendene og tærne med knærne fra bakken. Rett deretter beina og løft hofter mot taket. Når beina er rett, gå sakte tilbake til startposisjonen. Sikt for 20 reps av denne quad-buster som en utmerket måte å ødelegge bjørnenes turer.

Populært emne