BT Audio Baby Monitor 450 gjennomgang

Et øyeblikk:

Ut av alle babymonitorene som ble testet i prisen, valgte vårt panel av mum testere BT Audio Baby Monitor 450 å vinne på grunn av enkelheten og de beroligende sangene. Det er super lett å bruke og har en vakker beroligende lyshow babyen din er bundet til å elske.

Hva de sier:

"Med en søt stjerne- og månelyshow og 18 forskjellige lullabies for å hjelpe den lille, som slipper å sove, har BT Audio Baby Monitor 450 også toveiskommunikasjon, slik at du også kan snakke med babyen din. Med mange ekstra funksjoner, for eksempel et justerbart nattlys og en bærbar foreldreenhet for å gjøre sengetid lettere. "

Testet av mamma Jade Carrick for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ble overrasket over hvor lett skjermen var å sette opp og ble raskt forelsket i de ekstra funksjonene. Det søte lille lysshowet og nydelig musikk er perfekt for å sette et beroligende miljø, og min baby elsket å stirre på lysene. Talkback-funksjonen var strålende og skjermen er følsom nok, men ikke for høy. No interferens funksjonen er også flott - vår vanlige skjerm plukket opp alt og knitret som en skrekkfilm! Det største tegnet jeg vil anbefale BT Audio Baby Monitor 450 til andre mødre? Vi droppet vår dyrere skjerm med bevegelsessensor og har sittende fast med dette - det har ikke blitt slått på siden!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er så lett å sette opp og transportere og lite nok til å passe inn i min veske. Frustralfaktoren er fantastisk - jeg har funnet at jeg har brukt mer tid nede og denne skjermen har latt meg komme tilbake til aktivitetene jeg likte før jeg hadde min baby. Det er også så enkelt å bruke - min mann har som regel ansvaret for skjermen vår fordi jeg finner dem for fettly å bruke, men jeg kunne operere denne selv, problemfri!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette over andre babymonitorer på markedet - det er rimelig, fullpakket med flotte funksjoner og overgår andre dyrere produkter på markedet. For meg slår det de andre produktene med video- og bevegelsessensorer - alt du trenger er en god kvalitetskamera som lar deg høre babyen din. Hvis dette ikke vinner, må konkurrentene ha en innebygd barnevaktmodus!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville endre om skjermen ville være å legge til et klips på baksiden av det, da jeg måtte holde dashing tilbake for å samle det når jeg flyttet mellom rom med hendene mine fulle.

Testet av mamma Ros Dawson for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til en venn. Det er enkelt å bruke, har flotte funksjoner og er veldig rimelig. BT har tenkt på alt, og jeg liker spesielt at du kan slå lyden på eller av for gråtende varsel når skjermen er på stum, noe som andre modeller mangler. Jeg elsker lightshow og valget av lullabies og fant ut at skjermen var veldig klar rundt huset og foreldreenheten var veldig bærbar. Jeg elsket også hvor klart og enkelt menyen skulle brukes, og at du kunne kontrollere funksjoner som lys og nattlys fra foreldremonitoren uten å måtte gå inn i barnehagen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Da min baby begynte å røre om morgenen, fant jeg ut at hvis jeg satte på lyset og en av lullabies, var hun fornøyd med å lytte og så på disse mens jeg gikk ned for å lage hennes morgenflaske. Jeg brukte også temperaturfunksjonen hver dag for å sjekke hvor varmt det var og hva jeg skulle kle på babyen min. Datteren min elsket lullabies, og jeg fant noen ganger en lullaby på natten som tillot henne å gå tilbake til å sove uten meg å måtte gå inn i barnehagen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet for å vinne denne prisen som det er veldig rimelig og har mange gode funksjoner. De beste funksjonene langt er lyset og det store spekteret av lullabies, og det er det som gjør at BT Audio Baby Monitor 450 skiller seg ut fra sine konkurrenter i samme prismerke. Dette er den tredje baby monitoren jeg har prøvd, en en lignende pris og en dyrere, og dette er definitivt den mest nyttige.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være nyttig å ha en dokkingstasjon for å lade opp foreldreenheten, noe som ville bety at du bare måtte hvile foreldreenheten i dokken for å lade opp, i stedet for å søke bak nattbordet for ladetråden før sengetid!

Testet av mamma Emily Goyal for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale denne skjermen til andre mødre. Jeg elsker absolutt toveisfunksjonen på BT Audio Baby Monitor 450 - hvis min lille gutt våkner, kan jeg snakke med ham og bosette seg uten å måtte gå inn i rommet sitt. Dette er en flott timesaver og er noe min opprinnelige babyskjerm ikke hadde. Jeg elsker også utformingen av BT Audio Baby Monitor 450; det er veldig stilig og vil se bra ut i noen barnehage.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Skjermen har veldig klar lydkvalitet, slik at jeg kan høre babyen min så snart han rører og kommer til ham raskere. Det har også gjort sengetid rutinen mye lettere da jeg kan spille en lullaby og sette lightshow på for å berolige babyen min til å sove. Skjermen kommer over hele huset, så jeg har ro i sjelen at når jeg går, vil jeg fortsatt høre babyen min hvis han våkner.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ja.Two-way talkback-funksjonen og light show og lullabies gjør dette mer som en barnevakt enn en baby monitor! Som opptatt mamma har dette produktet vært en livredder. De har tenkt på alt og skjermen kommer med batterier. Det er veldig god verdi for pengene og kommer fra et pålitelig merke.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror at jeg har muligheten til å gjøre dette til en videomonitor, eller bruk en bevegelsessensorpute med skjermen vil forbedre dette produktet ytterligere, men jeg vil fortsatt anbefale det akkurat som det er.

Testet av mamma Laura Cowdell for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til venner og andre mødre. Den kommer i en elegant, hygienisk og kompakt design som tar minutter å sette opp. Håndboken er veldig tydelig og det er et gratis telefonnummer hvis du har noen problemer. Den digitale skjermen er tydelig og lett å rulle mellom alternativene. Lydkvaliteten er fantastisk og langt bedre enn min nåværende Angel-skjerm, jeg elsker også toveis talkback-funksjonen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den lille og kompakte designen er et must i mitt lille barnehage, hvor det er begrenset plass og stikkontakter. BT Audio Baby Monitor 450 kutter ned på alle de viktige gadgets ved å inkludere lys, lyd, musikk og temperatur, samt toveis lydskjermer. Jeg føler meg mye mer trygg på å kunne høre babyen min tydelig, og elsker tillegg av lullabies og et lysshow for å hjelpe babyen min å gå av og sove.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

BT Audio Baby Monitor 450 ser spesielt ut til meg på grunn av den enkle oppsettet, utmerket toveis lydkvalitet, bredt spekter av lullabies og søtt lightshow, alt innlemmet i en liten enhet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om babyskjermen ville være nattlyset, som er ganske svakt.

Testet av mamma Fiona Spencer for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

BT Audio Baby Monitor 450 ga meg absolutt alt jeg lette etter i en babyskjerm, så jeg vil definitivt anbefale det til vennene mine. Det er enkelt å bruke og sette opp designfunksjonene, og jeg trodde at temperaturmonitoren var en fin funksjon siden det er et av de avgjørende elementene for å overvåke i babyens rom. Selv om min fem måneder gamle baby var for ung til å konsentrere seg riktig på lyset, så likte han musikken som hjalp ham til å sove.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den åpenbare fordelen med denne babyskjermen er å kunne forlate barnet mitt trygt i barneseng og overvåke ham langt fra, men det finnes også andre fantastiske funksjoner. Lydkvaliteten på dette produktet er flott - høyt nok til at du kan høre så snart babyen våkner og reagerer på fakta. Talkback-funksjonen var stor, som det betydde at jeg kunne snakke med sønnen min og berolige ham uten å måtte gå inn i rommet hans. Disse ekstra berøringene var overraskende og flotte.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Funksjonen til BT Audio Baby Monitor 450 var god, og det ga akkurat det jeg trengte fra en babyskjerm, med den ekstra bonusen på lightshow og lullabies. Lydkvaliteten var også veldig bra - mye bedre enn forventet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Batterilevetiden kan forbedres ettersom jeg måtte lade monitoren oftere enn forventet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar