Brother Max 6-i-1 termometer gjennomgang

Hva de sier:

"Brother Max's 6-i-1 termometer er ikke-kontaktfritt, stille og brukervennlig - gjør det perfekt fra fødselen og passer for hele familien. Det kan brukes til å måle barnets temperatur ved første øyekast uten kontakt og prosjekter den opplyste temperaturen som leser på pannen sammen med fem andre overflater som er tilgjengelige for måling. Det avslører kroppstemperaturen, uten å trenge kontakt med huden. Den opplyste funksjonen gjør det enkelt å ta en nøyaktig lesning - med sin unike "bygget" i siktsystemet. Det kan også brukes til å måle; panne, rom, mat, badevann, væsker og hudtemperatur fra 1-80 grader celcius. "

Testet av mamma Helen Robinson for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er det første digitale termometeret jeg har brukt til barna mine, det har kommet i god tid da datteren min har kyllingpokker med høy feber og min sønn har vært tann. Det er virkelig en gave, det er enkelt og raskt å bruke, og datteren min klager ikke når vi har tatt temperaturen hennes. Vi har kunnet sjekke når barna har sovet og gir ekstra trygghet. Jeg elsker at det ikke er kontakt og kompakt, så vi har klart å ta det med oss.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Tidligere har vi alltid brukt pannebånd til å ta temperatur og det var alltid vanskelig, datteren min satt aldri stille lenge nok, og det ga ikke en klar lesning. Jeg elsker hvor enkelt det er å sjekke barna uten og tårer eller drama! Det har også vært nyttig å sjekke temperaturen på sønns puré og badvann, en slik nyskapende ide. Ifølge boksen vil batteriene vare i 3 år, dette er en enorm positiv, da det vil eliminere eventuelle problemer med at batteriet går lavt mens barna mine er unge.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, definitivt! Jeg ville aldri gå tilbake til det gamle stiltermometeret nå, jeg elsker hvor rett frem og presis dette produktet det. Datteren min hadde tillatt meg å ta temperaturen hennes - og selv bedt om det - som aldri har skjedd før.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke en ting jeg ville forandre med produktet, det er fantastisk!

Testet av mamma Taryn Moore for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er så lett å bruke, langt enklere å bruke enn noe annet termometer jeg har brukt og veldig nøyaktig. Det gir svært nøyaktige avlesninger og er godt utformet. Det ser bra ut, det er bare 3 knapper og det er lett å følge instruksjonene. Jeg elsker at det er hygienisk. Alle tre av mine barn hadde et virus samtidig, og i stedet for å måtte sette et nytt ørevern på hver gang som jeg måtte ha hatt på mitt gamle øre-termometer, kunne jeg flytte mellom dem.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Du kan ta barnets temperatur unintrusivt ved å peke på termometeret på pannen. Da barna mine var dårlige, klarte jeg å ta temperaturen uten at de selv innså at jeg gjorde det som ga meg ro i sinnet og tillot meg å overvåke dem regelmessig, selv når de sovnet. Det er fantastisk at du også kan bruke produktet til å ta temperaturen på badvann, mat og rom.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er utrolig teknologi, for å kunne bare peke det uten kontakt på barnas panne og få en nøyaktig lesing er bare utrolig. Det er det beste termometeret jeg har kommet over, og jeg vil definitivt anbefale det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Kanskje en liten skjerm for de lagrede minnetemperaturene, det er litt irriterende å måtte projisere dem på en overflate for å kunne se hva barnets siste temperatur var ved sammenligning for å se om det har vært forbedringer.

Testet av mamma Ashleigh Kirkpatrick for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette var så enkelt å bruke, og jeg elsker at den har så mange funksjoner. Det kan virkelig sjekke temperaturen på noe! Strålende at det ikke krever hudkontakt, sparer muligheten for å våkne et dårlig barn når du må ta tempoet. Jeg elsket designen og mannen min som elsker noe gadgety elsket å bruke det - bonus!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg var ikke bekymret for å våkne et barn når jeg tok en temperatur. Sparer faffing om med forskjellige termometre og det var alltid veldig nøyaktig. Et dyrt, men verdt å kjøpe. Jeg stolte alltid på håndleddet når jeg sjekker temperaturen på en flaske, men dette tar det bort, og jeg kan nå sjekke hva temperaturen er akkurat, ingen risiko for å gi babyen min en flaske som er for varm.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsket at det kan ta temperaturen på noe. Skjermen var veldig klar og nøyaktig. Jeg tror det er en god pris for hva du får, selv om det er på den dyrere slutten av spekteret.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg er ikke sikker på hvordan batterilevetiden er ennå, det kan være et problem. Instruksjoner var veldig ordlydende. Bit unødvendig som det var litt selvforklarende.

Testet av mamma Tracy Platts for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker dette produktet. Det er så enkelt å bruke. Jeg liker spesielt at jeg kan sjekke barnets temperatur om natten uten å forstyrre dem. Jeg trenger heller ikke å bekymre meg for hygeine fordi den ikke kommer i kontakt med dem.Det er definitivt verdt hver krone fordi det kan brukes til så mange ting som å kontrollere temperaturen på barnets mat og badvann. Jeg elsker det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette gjør det lettere for meg på så mange måter. Å være i stand til å kontrollere barnets temperatur kontrollerer badevannet og temperaturen på maten, alt i bare ett produkt. Så å reise med jeg trenger ikke å bekymre meg for å bære så mange ting. Jeg trenger heller ikke å bekymre meg for å rense den før du bruker den på noen andre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En ting som jeg ville endre om dette produktet, ville være at flasker på termometeret ikke er så klare. Kanskje de kunne ha et tydeligere symbol på å gjøre det litt tydeligere hva knappen gjør. Men alt annet er spot on, jeg ville ærlig talt ikke endre noe annet.

Testet av mamma Hayley Mills for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er et enkelt produkt å bruke, og det er ikke behov for noe ekstra som ørehett. Den har flere bruksområder som kroppstemperatur, romtemperatur, mattemperatur og vanntemperatur. Ett produkt gjør jobben med fire som sparer penger på å kjøpe mange forskjellige gadgets. Den er lett og liten, så lett å transportere i veske.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er en for alle typer produkter som gir rask avlesning. Det gjorde å gjøre et bad raskere uten å måtte vente på bad termometer lesing som dette ga meg en lesning i sekunder. Jeg fant det flott å sjekke barnehage temperaturen hele natten med en rask og nøyaktig lesing.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg fant lesingen litt ut i forhold til et digitalt øretermometer. Dette produktet er flott som det har flere bruksområder, men jeg foretrekker nøyaktigheten til andre termometre for å ta kroppstemperaturer. For enkel bruk, og transportabilitet dette produktet er fab.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil 100% elske dette produktet hvis kroppstemperaturavlesningen var mer nøyaktig, men jeg tror ikke noe produkt som ikke faktisk berører huden, ville gi nøyaktig nøyaktig lesing. Kanskje hvis produktet hadde fleksibilitet til å ta kroppstemperatur i øret for eksempel, ville det være det perfekte termometeret.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar