Britax Römer BABY-SAFE I-SIZE Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket hvor trygg og komfortabel Britax Romer så på farten - fra det myke polstret setet til Isofix-basen, dette var et utsynt bilsete. Vi elsker at Britax kommer med en nyfødt innsats og en justerbar hodestøtte, slik at den vokser med babyen din.

Hva de sier:

"I-Size sikkerhet uten kompromiss for din voksende baby. Dette er vår første spedbarnsbærer som overholder den nye bilsetereguleringen ECE R129 (i-størrelse). Setet gir trygghet og komfort for nyfødte opptil 15 måneder, justere og beskytte barnet ditt når de utvikler seg og vokse til 83 cm i høyde. "

Testet av mamma Amy Spilman for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette bilsetet som det var veldig polstret og sønnen min så så skjegg inni. Designet er fint også, det ser veldig smart ut og jeg liker at det kommer i forskjellige farger, noe som gir mamma et valg - vi valgte den vanlige svarte med de blå sidene, da jeg trodde det så veldig elegant ut. Materialet er god kvalitet, jeg fant det veldig enkelt å tørke ned og også å fjerne dekselet og legge det gjennom vaskemaskinen. At nakkestøtten er justerbar, gjør bilseteret stor verdi for pengene, da det betyr at den passer fra fødselen til 15 måneder.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Isofix-basen er flott og bilseteret var så lett å installere i bilen. Det var ikke for tungt i forhold til andre bilseter jeg har brukt, men det var heller ikke for lett, noe som viser at det er godt designet og robust. Livet er også lettere da det flyttbare setetrekk kan settes rett i vasken!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Etter å ha vurdert dette produktet, vil jeg definitivt se på Britax før du kjøper noe annet merke, da dette bilsetet er fantastisk. Det er litt dyrt, men jeg tror det er vel verdt de ekstra pengene - det ser ikke bare smart ut, men det er også veldig polstret og veldig trygt. Jeg elsker at hodestøttens høyde kan justeres fra fødsel oppover!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke finne feil med dette produktet - jeg elsket absolutt det!

Testet av mamma Vicky Gates for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre som det er veldig enkelt å bruke. Den nyfødte innsatsen holder din delikate baby sikker og støtter hodet, noe som er veldig viktig. Isofix-basen vipper, som er flott for posisjonering. Bilseteret er også ganske lett, noe som virkelig hjelper min stilling når den bærer den.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Kjøpe bilsete er en stor avtale, da det er en av de viktigste produktene å få rett når du har en baby, og å vite at de er trygge i bilen er avgjørende. Bilstolen passer godt rundt babyen min og den store solskyggen bidrar til å holde solen ut av øynene som er flott! Det har definitivt gjort livet mitt enklere som babyen min virker rolig og glad på farten.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Hvis jeg hadde brukt mer tid på å se på bilseter, ville jeg nok ha gått for en som Britax Romer. Grunnen til at jeg gikk for et annet merke var opprinnelig fordi den var festet til buggyen jeg kjøpte, men denne støtter babyen min mye mer og hun ser mer komfortabel ut i bilen. Det skiller seg virkelig ut på markedet og, etter min mening, bør definitivt vinne en Mother & Baby-pris.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være flott hvis du kunne forandre hvilende stillinger i bilseteret når babyen sovner - jeg har funnet ut at hun ender opp med å sovne helt oppreist, så har en tendens til å flop hodet fremover. For meg ville det være bedre om babyen min kunne ligge flattere når de sovnet.

Testet av mamma Holly Ham for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Britax Romer var en god størrelse bilsete med god plass, selv for en sju måneder gammel som er stor for sin alder! Han så veldig komfortabel ut og vi hadde ingen problemer i det hele tatt med størrelsen. Dette bilseteret gav meg trygghet om at min lille ville være super trygg og komfortabel under vår biltur, noe som alle foreldre ønsker. Det var utrolig enkelt å bruke og installere, så vel som å fjerne fra bilen om nødvendig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Livet var lettere fordi Isofix-basen gjorde enda korte reiser en bris for å få baby inn og ut av bilen, og sparte så mye tid og energi. Sikkerhetsbelte var lett å justere for en voksende liten, og bilseteret var lett og lett å bære (selv med en tung liten person ombord). Solskyggen var også et utmerket tillegg!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har for tiden et Maxi Cosi bilsete med en Isofix base, som er en lignende pris og produkt til Britax Romper, og jeg vil si at begge gjør en utmerket jobb. Når det er sagt, hadde Britax Romper overlegen mengder polstring for å holde babyen komfortabel, så jeg er tilbøyelig til å velge den for å vinne en Mother & Baby-pris. Den eneste ulempen jeg kunne finne er at den ikke er kompatibel med min barnevogn, men selv dette ville ikke gjøre meg av med å kjøpe den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg la merke til var at den lille hodet mitt hadde en tendens til å falle framover da han sovnet i bilseteret, på grunn av at han ikke lå flatt. Å falle fremover på denne måten legger et lite press på nakken, så det handlet om meg litt. Kanskje burde Britax gjøre bilseteret i stand til å ligge videre for å forhindre dette.

Testet av mamma Charlotte Marquis for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til venner og andre mødre, da det ikke bare er behagelig for baby, det er også god kvalitet og føles solid. Barnet sitter i en god posisjon og ser sikker ut og Isofix-basen gjør den super enkel å bruke. Som opptatt mamma fant jeg det veldig enkelt å løsne bilsetet fra basen for å bære baby inn i huset når du sover inne.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg liker virkelig dette bilsetet, og det har definitivt gjort livet mitt enklere. Jeg finner det enkelt å bruke og tror Isofix-basen er fab - det gjør det så raskt og enkelt å sette baby inn i bilen og føler seg trygg og sikker. Den har et nyfødt innlegg som kan brukes fra fødselen, som er en funksjon, ikke alle bilseter kommer med og betyr at bilseteret kan vokse med babyen din!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror jeg ville velge dette produktet over andre jeg har prøvd - jeg likte virkelig stillingen min baby var i, og syntes han så behagelig og trygg inni. Bilstolen var god kvalitet, stilig, enkel å bruke og ikke en dårlig pris. Jeg vil absolutt anbefale det til andre foreldre og stemme på det for å vinne en Mother & Baby-pris.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Etter å ha reist mine hjerner prøver å svare på dette spørsmålet, tror jeg ikke det er noe jeg vil forandre!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar