Britax Römer ADVANSAFIX III SICT Review

Et øyeblikk:

Et bilsete av høy kvalitet fra et merke du kan stole på, dette bilseteret vil vare den lille til de er 12 år gamle. Vårt panel av mum testere elsket designen, Isofix-fitting og dekkbare dekslene, men fant det litt irriterende å måtte sette setet for å endre høyden.

Hva de sier:

ADVANSAFIX III SICT er vårt nye sete for voksende barn fra 9 kg til 36 kg. 5-punkts sele sikrer trygt små barn opptil 18 kg i bilseteret. For større barn, som er sikret med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte, gir SecureGuard et ekstra fjerde kontaktpunkt som holder fanget belte i riktig posisjon. Setet har også flyttbar SICT for ekstra beskyttelse mot sidestøt. Det som også er unikt er de flere tilbakestillingsposisjonene for alle aldre opp til 36 kg. Avansert sikkerhet og komfort for ditt voksende barn.

Testet av mamma Jules Walker for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg er en ivrig fan av bakovervendt så lenge som mulig, og har vanligvis en Joie 360 ​​Spin, noe som gjør livet så enkelt som mulig når du tar min lille jente inn og ut av bilen. Denne er fremover vendt bare, og når jeg tenker tilbake til da min lille var ni måneder gammel og for stor til barnesetet, ville jeg ha følt seg engstelig for å ha henne i dette bilseteret, bare fordi det er fremovervendt. Når det er sagt, på grunn av det brede aldersområdet, er det et levedyktig alternativ til de som bare ønsker å kjøpe en bilsete for den perioden. Jeg ville ikke ha noe mer enn fire år gammel eller så, bare fordi jeg vet teknologier og lover vil forandre seg. Denne en gjør det mulig for din lille å være i setet med selen til de er omtrent fem år gamle, noe som er et år mer enn de fleste bilseter av denne typen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Britax ADVANSAFIX III SICT bilsete var god kvalitet og setet føltes veldig godt polstret. De polstret brystbelte så veldig komfortabel ut og materialets kvalitet føltes bra. Dekselene kommer faktisk ut, noe som for meg er et stort pluss punkt, da det kan kastes i vaskemaskinen i tilfelle en liten ulykke. Når du bruker selen, kan du faktisk få dem av uten å fjerne selet også, så jeg vet at den fortsatt er trygt. Chassiset føles litt mer åpent, spesielt i forhold til vår Joie 360 ​​Spin, gjør dette litt enklere enn de fleste fremovervendte, kun bilseter for å få dem inn. Dette bilseteret går helt opp til 12 år gamle, så kan være det eneste kjøpet du trenger å gjøre fra omtrent ni måneder gammel oppover. Det er en Isofix med toppstramming, noe som betyr at den ikke har armen på gulvet, noe som er det perfekte alternativet for biler som har de under gulvplassene.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Hvis du leter etter et bilsete som du beholder til babyen din er 12 år gammel, tror jeg dette ville være en god konkurrent. Kvaliteten er god, og evnen til å fjerne dekslene til vask betyr at du kan holde det bra, (til tross for den lille ens beste innsats for å smøre alt på det!) Jeg liker design og evnen til å vippe setet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er visse områder av designet som er litt feil, for eksempel er knappen for å justere nakkestøtten bak hodestøtten, noe som betyr at du enten må justere den før du setter den i bilen (noe jeg ikke gjorde), eller du må klemme hånden din ganske ubehagelig bak setet for å gjøre det når det er i bilen. Den øverste tangen Rem og lås er utformet dårlig som etterlater stroppene vridning og stopper at du får den så tett som mulig. Selebåndene har også ingen steder å fikse dem til når baby ikke er i bilsetet, noe som betyr at de ofte faller inn i setet som fører til at baby sitter på dem når de blir satt inn i den. Vippingen er også ganske vanskelig og begrenset dersom ryggstroppen er så tett som du kan få den. Instruksjonene må også være mye klarere - Google og You Tube var nødvendig for å sikre at vi hadde gjort det riktig.

Testet av mamma Jodie Handley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette bilsetet til en medmamma, da den varer så lenge som den passer til opptil tolv år, og kommer med en alternativ adapter som er strålende. Jeg elsker hvor sikkert bilsetet er som det festes til bilen av Isofix-punkt og toppteater, samt setebeltet. Dette setter meg i sinnet som det ganske enkelt ikke springer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg er ikke sikker på om det først gjorde livet mitt lettere, siden bilseteret kan være ganske vanskelig å få min treårige inn, da det er fett å holde stroppene sammen. Det har imidlertid gjort livet enklere som det er festet inn av Isofix og topp teather, så det gir deg helt sikkert det beste som det er super sikkert. Når det er sagt, kan min lille jente få armene sine ut av stroppene, noe som er bekymringsfullt da de er vanskelige å stramme når hun er i.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet for å vinne en pris på grunnlag av hvor trygg det er. Jeg likte det øverste festet - dette er en funksjon som jeg ikke har brukt før, så vel som Isofix-poengene og generisk sikkerhetsbeltefeste. Jeg følte meg mer rolig og visste hvor sikker barnet mitt var.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ønsker det svingete for lette som min Maxi Cosi bilsete gjør, som for meg gjør dette det mye lettere å få barnet mitt inn og ut av bilen.Også, jeg liker ikke hvor lett det er for barnet mitt å få armene ut av stroppene, og jeg føler at de ikke strammer så mye som andre bilseter jeg har brukt. Jeg vet at barn kan gjøre dette på de fleste seter, men i mine øyne må det være et ekstra lås for å forhindre det.

Testet av pappa Stephen Bailey for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Britax Römer ADVANSAFIX III SICT til en venn fordi barnet mitt finner det behagelig å sitte i, og vil sove i det i korte perioder i tilbakestilling når vi har vært på lengre reiser. Jeg liker det faktum at det er et stadium 1-3 bilsete, noe som betyr at jeg aldri trenger å kjøpe en annen. Det har også en Isofix-montering, så jeg føler at barnet mitt er trygt i bilen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Britax Römer ADVANSAFIX III SICT gjør livet mitt lettere, da det gir meg trygghet om at den er montert på bilen min, med både Isofix og topptangen, så jeg føler at barnet mitt er trygt. Det er raskt å sette barnet mitt i bilseteret og gjøre stroppene oppe, noe som sparer tid uten å måtte snike seg rundt. Å være stadium 1, 2 og 3 betyr at jeg ikke trenger å undersøke bilseter eller gå ut med å kjøpe bilseter i fremtiden.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Selv om dette produktet har mange gode funksjoner, ville jeg ikke velge dette for å vinne da jeg kjempet for å finne ut hvordan man endrer størrelsen på stroppene og høyden på setet når det var koblet til bilen. Det ser ut til at du må koble fra bilsetet for å øke høyden når barnet ditt vokser, ettersom spaken er bak setet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være posisjonen til spaken for å heve høyden på bilseteret. Det er irriterende å koble fra setet fra bilen for å få tilgang til spaken for å heve høyden. Det ville være langt bedre å ha det på toppen av setet slik at det kan endres in situ med barnet mitt i setet.

Testet av mamma Tatiana Artahona for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til andre mødre som det varer lenge, og babyen min virker behagelig i den. Hvis noen bare ønsker et bilsete i lang tid, og ikke vil ha flere bilseter som deres baby vokser, er dette et flott alternativ. Imidlertid passer det definitivt ikke i hver bil, så jeg vil anbefale at mamma sjekker bilen på forhånd. Det var lett å flytte fra en bil til en annen, den reclines og er vaskbar som for meg er et must i babyutstyr.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette bilseteret gjør livet mitt lettere fordi det fjerner bekymringen som jeg vil trenge å jakte på flere bilseter i fremtiden. Jeg føler at det er en stor investering for foreldre, som ikke trenger å bekymre seg når deres barn møter en ny vekt eller alder. Det er vaskbart som er et must, spesielt i noe som er designet for å vare så lenge. Den reclines som alltid er nyttig og det er enkelt å installere. Når det er sagt, det var for stort for meg å bruke i bilen min.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil ikke velge dette bilsetet for å vinne en Mother & Baby-pris, fordi den ikke kan være bakovervendt og fra et sikkerhetssynspunkt er dette viktig for meg. Det faktum at du er i stand til å konvertere setet fra en fempunktssele til 18 kg, er bra, men jeg ville være bekymret for å kjøpe et bilsete designet for dette lenge, da jeg ville være bekymret for bilsete lovene og forskriftene endres.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være flott hvis det hadde muligheten til å være bakovervendt, så dette er det første jeg ville endre. Også, jeg fant justeringsknappen veldig vanskelig å nå når bilsetet var i bilen.

Testet av mamma Elena Boler for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til en venn eller andre mamma, da det er stor verdi for pengene som setet vil vare babyen min lenge. Den har en rekke flotte funksjoner som flere tilbakestillingsposisjoner for å holde babyen komfortabel på farten, og også en justerbar nakkestøtte som bidrar til å holde babyens hode oppreist når han sovner.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette bilseteret gjorde livet mitt enklere, da det er veldig enkelt å installere og også å flytte mellom biler. Setet har et ISOFIX-alternativ eller sikkerhetsbelte for å feste inn i kjøretøyet som gir meg trygghet om at barnet mitt er trygt på farten. Den uhåndte justerbare sele gjør livet så mye lettere, og de ulike liggende stillingene hjelper babyen min til å bli komfortabel på langdistanse-reiser.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette for å vinne som det er en stor verdi for pengene bilsete som vil vare lenge. Blant alle de flotte funksjonene har den et Pivot Link-system som gir ekstra beskyttelse i tilfelle kollisjon ved å styre kraften nedover, og deretter fremover, reduserer risikoen for hodeskader og halsskader, og den har også sidestøtsbeskyttelse (SICT) i en side kollisjon.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er noen ting jeg ville bytte om dette bilsetet. Først og fremst liker jeg ikke plastspennene på fempunktsbeltet, ettersom de ser på og føler et lavere kvalitetsprodukt. For det andre er nakkestøtten ikke lett å justere når bilseteret er i bilen, noe som gjør hele greien ganske fiddly.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar