Britax King II LS bilsete gjennomgang

Innhold

Dette ikke-ISOFIX-fremadvendte bilseteret har en nyskapende indikator for indikering av lys og lydsignal som signaliserer når du har nådd riktig spenningsspenning for optimal sikkerhet.

KING II LS av Britax er et fint, romslig bilsete som er god valuta for pengene. Det er enkelt å installere og justere, og setet kan være bak- eller fremovervendt. En grønn indikatorlampe lar deg vite at stroppene er montert på riktig spenning, og et "sikkerhetsklikk" sørger for at spenningen er sikkert sikret - begge nyttige funksjoner.

Seteskallen beveger seg slik at setebeltet passer og sidene er godt polstret for støtbeskyttelse. Selv om setet er veldig stort og ganske tungt, føles det trygt og solidt. Et utvidet bakovervendt alternativ vil være et godt tillegg til et allerede flott produkt.

Fempunkts sikkerhetssele kan strammes med en-trekkjustering.

Setet er festet på plass med bilens sikkerhetsbelte og er lett å sikre, takket være at du kan speke hele setet fremover mens du setter sikkerhetsbelte på plass.

Performance brystkasser og dype, polstret side vinger gir ekstra komfort og sikkerhet. Etter vår oppfatning er dette et robust og solid alternativ for kjøretøy uten ISOFIX-tilkoblinger.

Tester Nadine-Johanna Stewart, fra London, mamma til Max (13 måneder), sa: "Veldig enkelt å installere og justere. Ingen ISOFIX, så sikret via sikkerhetsbelte, men føles solid og sikker. Veldig tung, så ikke ideell å bytte mellom biler. "

Tester Rabab Kane, fra Co Antrim, mor til Patrice, 9, Alesha, 6, Matthew, 5 og Sophia, 2¾, sa: "Veldig tung. Selv om lys- og lydindikatoren bekreftet sikker vedlegg, svingte Sophia fortsatt armene sine fri. Flott hode støtte. Veldig enkelt å installere. Nydelig stoff. "

Tester Dorian Spackman, fra Cornwall, far til Max (23 måneder), sa: "Dette setet er godt bygget, solid og brukervennlig, men jeg tror at designet er ganske kjedelig og gammeldags. Max fant setet til å være vanskelig og ikke godt polstret. "

Veier: 10,3 kg

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar