Britax EVOLVA 1-2-3 SL SICT Review

Et øyeblikk:

Et glimrende bilsete fra et merke du kan stole på, dette kjente bilsete kommer med en rekke smarte ekstrautstyr, for eksempel bilspennings setebelter, et liggende sete og innebygde koppholdere. Passer fra ni måneder til 12 år, med Isofix for trygghet, vær sikker på at din tot er trygt i dette høye bilsete.

Hva de sa:

EVOLVA-serien har vært populær blant foreldrene i over 10 år. Det siste tillegget, EVOLVA 1-2-3 SL SICT tilbyr avansert sikkerhetsytelse og et førsteklasses utseende. Vår forbedrede Side Impact Push Technology (SICT) minimerer kraften av en innvirkning i en sidekollisjon, og Soft-Latch ISOFIX-installasjonen kobler setet direkte til bilen. Den er egnet for barn fra 9 kg til 36 kg og kan installeres i de fleste biler - med ISOFIX og et 3-punkts sikkerhetsbelte eller 3-punkts setebeltet alene.

Testet av mamma Katharine Forsythe for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til venner og andre foreldre som jeg føler at dette bilsetet er godt gjort; det er enkelt å installere og god bruk på daglig basis, og det ser også fantastisk ut. Det har en rekke ekstra statister som for meg vil gjøre en stor forskjell, for eksempel setebeltene som er automatisk spenning, slik at den lille er sikker, samt praktiske funksjoner som koppholderen og det hvilende setet for lur.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne bilseter er flott! Det ser veldig smart ut og det er solidt og enkelt å installere. Det er behagelig for barnet, samtidig som det er beroligende for foreldrene på grunn av den sterke designen. Bilseteret har også en rekke tilleggsfunksjoner som gjør at den står foran noen av sine konkurrenter. For eksempel har den en tilbakestillingsfunksjon som er så viktig for de lengre bilreiser som det betyr at barnet ditt kan slappe av og sove uten at hodet faller fremover.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på markedet fordi jeg føler det tilbyr mer. Det er så godt laget og er laget av veldig gode stoffer. Jeg tror også størrelsen på bilseteret er perfekt og jeg er virkelig imponert over sidestøtten ekstra støtter. Jeg elsker setebeltene som er så klare og koppholderen og tilbakestilling fungerer - det er et utmerket bilsete!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke jeg vil forandre noe om dette bilseteret. Jeg tror det har blitt omtenksomt gjort, inkludert alle de ekstra tilleggene du kan ønske deg, og jeg tror prispoenget er godt plassert som det er rimelig for foreldre. Godt gjort Britax!

Testet av mamma Sarah Kitchener for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette bilsetet til andre mødre av en rekke forskjellige grunner. For det første er ISOFIX flott, og jeg føler at det gir ekstra sikkerhet, siden du vet at bilsetet er ordentlig fast, uten å bekymre deg for å håndtere det i. Det er også veldig enkelt å justere både stroppene og nakkestøtten når babyen din vokser. rett fram.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

En av de viktigste måtene for at Britax Römer EVOLVA bilsete gjør livet mitt lettere, er dets holdbarhet - det kan brukes fra ni måneder til 12 år, og for meg sparer dette både penger og tiden jeg vil bruke på jakt etter et nytt bilsete. ISOFIX gjør livet mye lettere fordi setet ikke må festes inn og ut av bilen hver gang, og jeg vet at den er trygt på plass.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dessverre ville jeg ikke velge produktet over lignende bilseter på markedet, da det ikke gir muligheten til å vende bakover og det er noe jeg egentlig bryr meg om. Når det er sagt, dette er en fremadvendt bilsete kategori, og jeg tror definitivt dette bilsetet er flott, jeg vil bare foretrekke å sitte babyen min i en bakovervendt posisjon.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Som angitt ovenfor, ønsker jeg at dette bilsetet ville gi meg muligheten til å sitte barnet mitt i en utvidet bakovervendt stilling til han er fire år gammel.

Testet av mamma Vicki Haworth for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette da datteren min var veldig komfortabel i setet, og hadde henne vanlig lur, til tross for at hun ikke er vant til å vende fremover. Hovedfordelen for meg er at selv om det er ISOFIX, som jeg personlig føler meg lykkeligere med hensyn til sikkerhet, er det ikke et stort underlag eller støtteben, noe som betyr at mindre biler med mindre plass mellom bakseter og forseter og de med lavere hodehøyde ville Fortsett å passe på dette setet og ha god plass til å spare.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Fleksibiliteten når det gjelder monteringsmuligheter for Britax Römer EVOLVA er en stor bonus for meg; bilen min har ISOFIX poeng, men foreldrenes bil gjør det ikke. De samler noen ganger datteren min fra barnehage, og med dette bilseteret trenger vi bare å kjøpe den, og må ikke møte på forhånd for å bytte setet over.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror at denne stolen ville være et glimrende valg; Jeg vil gjerne kjøpe den, så må jeg si at det er en fortjent vinner i denne kategorien. Jeg liker det faktum at det føles solid og har utmerket kvalitet (for meg er det ikke noe verre enn et tynt eller billig utseende bilsete, da jeg ville kjempe for å stole på det). Det var lett å passe, det er behagelig for datteren min og jeg elsker fargevalgene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Ærlig, med stolen selv, kan alt jeg tenker på, være å gjøre stroppelagringsområdene (på sidene til ISOFIX-stroppene) litt enklere å åpne og lukke, med et bestemt klikk eller lås. De var litt vanskelig å åpne, og jeg bøyde neglen min tilbake, men bortsett fra det, ville jeg si det er ganske perfekt!

Testet av mamma Sharon Ward for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en venn eller medmamma fordi jeg tror det har blitt godt utformet, det har sidestøtegenskaper, og ser veldig godt ut og er trygt. Det har også en fantastisk ekstra ekstra med setebeltene som justerer, dette er så beroligende når du reiser med små som elsker å vri seg ut av stroppene sine!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette bilsetet imponerte meg veldig godt. Det hadde mange flotte ting om det som jeg ikke hadde forventet, siden jeg ikke hadde brukt dette merket før. Jeg trodde koppholderen og setebeltet var gode, så vel som tilbakestillingsfunksjonen. Jeg fant det enkelt å installere og enkelt å bruke på daglig basis. Det ser også bra ut, som alltid er viktig!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror jeg ville velge dette over andre bilseter som har prøvd dette setet fordi det ser bra ut, har blitt veldig godt gjort og er så trygt. Det har også noen ekstra tillegg som gjør det skiller seg utover sine konkurrenter, for eksempel tilbakestillingsfunksjonen og koppholderen som er så hendig. Det er også enkelt å installere og enkelt å bruke dag til dag.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville forandre absolutt ingenting! Jeg har ikke brukt Britax produkter før, men jeg ville nå som kvaliteten var så god (og bedre enn jeg forventet). Jeg trodde faktisk bilstolen var god verdi for pengene, og jeg ble hyggelig overrasket over spekteret av små statister denne sete tilbys. Jeg vil anbefale det!

Testet av mamma Katy for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til alle! Det ser ut og føles trygt og jeg er helt sikker når jeg tar ut datteren min og vet at hun er i dette bilseteret. Det er utrolig enkelt å transportere mellom biler, da det er så lett. Det er også veldig polstret og polstret, så min lille synes å være komfortabel. Alt i alt er det mye bedre enn mitt andre bilsete og jeg elsker det!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt enklere som en mamma med muligheten til å velge ISOFIX eller bare bruke sikkerhetsbelte. For meg er dette helt fantastisk, siden min svigerfamilie ikke har ISOFIX, men det er ikke noe problem som setet kan Brukes også med et sikkerhetsbelte! Dette er et problemløsende problem og gir meg stor sjelefred som jeg vet at datteren min vil være trygg, uansett hvor hun er.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet bør definitivt vinne en Mother & Baby-pris som jeg elsker hvordan det vokser med barnet. Nakkestøtten på baksiden er så lett forandret for å passe barnet og er så god form for støtte og sikkerhet. For meg er dette det beste bilseteret på markedet, da det har et flott over alt utseende, justeringene er svært enkle, og det er veldig lett, så mye at selv besteforeldre vil kunne transportere den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror egentlig ikke jeg kan finne noen feil med dette bilsetet! Jeg er ekstremt imponert, og det har virkelig forandret livet vårt. Jeg jobbet i barnehage i bilsete og jeg vet egentlig ikke hvordan jeg ikke kom over dette bilsetet før!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar