Britax Baby Safe Plus SHR II bilsete gjennomgang

Passer fra fødsel til rundt 13 kg, dette er tilgjengelig i en rekke farger. Du kan installere den med et trepunkts sikkerhetsbelte, med beltebunn og støtteben, eller med en ISOFIX-base og støtteben. Den festes til utvalgte barnevognrammer.

Testet av Mahjabeen Brammall, 33, mamma til Zahra, 12 måneder. Hun sier:

Utmerket all-rounder, og jeg elsker stilen. Det er veldig plysj og behagelig utseende, og Zahra virket så tettsittende, men det er romslig også. Stroppene er enkle å bruke. Basen passer til bilens ankerpunkter veldig enkelt, og sikring av støttebenet var stressfri. Jeg liker virkelig foot-prop som en ekstra sikkerhetsfunksjon.

Testet av Fiona Hatcher, 33, mor til Jude, syv uker. Hun sier:

Jeg var skuffet over dette. Jude så mindre skjegg i det og jeg brøt en negl på knappen som justerer stroppene. Solskjermen føles tynn og virker ikke i harmoni med håndtaket - det er mange yanking påkrevd! Men det er lett nok til å løfte opp på et supermarkedvogn og å bære komfortabelt for korte avstander.

Testet av Vikki Slattery, 33, mamma til Aidan, syv måneder. Hun sier:

Setet er nydelig og koselig, med stropper som er enkle å bruke. Men basen er i utgangspunktet en torturforstyrrelse for foreldre! Det er så mange deler til det, og selv da vi trodde vi hadde Det var riktig på plass, det så fortsatt ikke riktig ut. Aidan likte setet, skjønt, og han satt lykkelig i det mens vi fortsatte vår brytestopp med basen!

2015 M & B Awards Shortlisted for Best Car Seat 0+

Britax Baby Safe Plus SHR II er et grunnleggende bilsete som er enkelt å installere med eller uten en ISOFIX-base. Setet er koselig, med enkle setebeltilbehør og er kompatibelt med Britax buggies.

5-punkts sele er veldig trygt og stoffstroppene er en fin funksjon, som det er solskygge og ekstra sideklips for bruk i bilen. Tilbakestillingen er god, og babyen sitter i en behagelig, naturlig vinkel i setet. "Easy release" -knappen på håndtaket er super praktisk, men overflødig for foreldre som foretrekker mindre oppstyr. Stolen er også ganske tung, selv uten baby i den.

>> HVA ER EN ISOFIX BILSATS?

Det er ikke så stort som noen andre bilseter og virker ganske smale, noe som er bra for å spare plass i små biler, men i siste instans påvirker produktets levetid, så vel som den monetære verdien.

Samlet sett er det et solid sete som er både trygt og praktisk - også rimelig priset!

2014 M & B-utmerkelser Gullvinner for beste spesialistbilseter

Britax Baby Safe SHR II kan ligge nesten flatt og gir allsidighet praktisk, komfort og sikkerhet. Den passer på en rekke barnevogner for å danne et reisesystem, men føles ganske voluminøst.

Britax Baby Safe Plus SHR II barnesete er trygt, romslig og lett å passe. Settet er robust, laget av god kvalitet og stoff, med 5-punkts sikkerhetssele og montering av: 3-punkts sikkerhetsbelte, Baby Safe Belted Base eller Baby Safe Isofix Base.

Den har en justerbar nakkestøtte med ekstra polstring rundt barnets hode, samt ekstra beskyttelse mot sidestøt. Setet har også en tilbakeslagsfunksjon, et justerbart bærehåndtak og en "soldeksel." Det er imidlertid på den tunge siden, noe som gjør det vanskelig å flytte inn og ut av bilen regelmessig. På pluss, det er veldig rimelig - utmerket valuta for pengene!

Dette setet er en utmerket allround - det er behagelig, føles trygg og har noen praktiske funksjoner som legger til brukervennlighet, og det kan ligge nesten flatt også. Den har en fempunkts sikkerhetssele, brystputer for barnets ekstra komfort, og du kan fjerne dekslene for vasking.

I tillegg passer den på Britax, Bugaboo, BabyStyle Oyster og Silver Cross Surf barnestoler, og har en praktisk enkelthåndsutløser (SHR) -knapp slik at du enkelt kan fjerne bilsatset fra chassiset i en bevegelse.

Vi liker fleksibiliteten ved å kunne velge en ikke-ISOFIX- eller ISOFIX-base, og det er også enkelt å installere. Baby Safe er vanskelig å bære imidlertid, og vanskelig å komme inn i bilen på grunn av sin masse, men håndtaket gjør det enklere å manøvrere. Den innebygde regndekselet er rask og enkel å bruke, og setet er komfortabelt med dype polstrede sidevinger for større støtbeskyttelse.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar