Strålende temaparker for førskolere (og deres foreldre)

Innhold

Hvis parken, bassenget eller turen til butikkene bare ikke vil kutte den i helgen, legg til en tur til en av disse barnevennlige fornøyelsesparkene i dagboken din. Bare husk energisparende snacks - for deg også! For flere gode ideer, sjekk ut vår guide til Best Toddler Days Out.

Alton Towers, Staffordshire

Parken har nettopp åpnet en CBeebies Land, hvor barn kan lære og leke med slike som Postman Pat, Tree Fu Tom, Mike The Knight og Igglepiggle. Det er også en noe spesiell Sensory Garden, en skogsløyper laget for små med varierte læringsevner.

Paultons Park, Hampshire

Hjem til Peppa Pig World (yep, det finnes * smårollinger blir gal *) med rides, lekeområder og utstillinger som er basert på alles favoritt rosa gris. Lag en helg med det med en av pakken tilbudene - lokal innkvartering, frokost og en gratis andre dag i parken.

Legoland, Windsor

Med attraksjoner vil du elske (sjekk ut Miniland - det bruker nesten 40 millioner Lego-stykker for å gjenskape amerikanske og europeiske scener) og laster for små barn, dette er en ah-mazing-dag ute. Småbarn vil nyte DUPLO Valley-lekeområdet, og over tre år kan de prøve sitt første førerkort i elektriske Lego-stilbiler.

Chessington World of Adventures, Surrey

Hvis det er dyr du er ute etter, har Chessington en dyrehage og Sea Life Center, samt en episk fornøyelsespark. Med mange turer for voksne og unge barn (vår favoritt har alltid vært den magiske Bubble Works), er det også et Madagaskar Live-show for King Julien / penguin / Alex fans.

Drayton Manor, Staffordshire

Hvis barnet ditt er mer av en Thomas enn en Peppa-fan, prøv Drayton Manor's Thomas Land - tog, lekeplasser, en utstilling og alle tegnene. En annen park med en dyrepark, pluss rides inkludert Ben 10 Ultimate Mission.

Pleasurewood Hills, Suffolk

Denne parkens Kiddie Zone kan skryte av flygende elefanter, et mini piratskip og karusell-stil ponier du kan ri rundt et spor. Papegøye og sjø løve viser vil gå bra sammen med alle også.

Lightwater Valley, Yorkshire

Mini theme parkers kan nyte traktor turer rundt en gård, svane pedal båter og gigantiske te kopp spinn, samt en annen Angry Birds park.

Landmark Forest Adventure Park, Inverness-shire

Med et utendørs, naturtema handler denne skotske parken om å være aktiv - så tenk stier, klatrevegger og lekeområder. Deretter psyke deg selv ut med de rare og fantastiske illusjonene i Bamboozeleum-delen.

Sundown Adventure Land, Nottinghamshire

Hele parken er designet for under 10-årene, så det er fint at rides er bra for alle aldre. Fra pirat-tema sandkasser til innendørs og utendørs lekeområder, er det nok å holde små aktive.

Blackpool Pleasure Beach, Lancashire

Velkommen til Nickelodeon Lands hjem. Det ultimate stedet for Nick fans, dette har 12 turer, inkludert Spongebob Splash Bash, Rugrats Lost River og Dora's World Voyage.

Diggerland, Devon / Durham / Kent / Yorkshire

Mini aspirerende byggere vil være i deres element her - Diggerland lar deg kjøre faktiske byggemaskiner (under tilsyn, obvs). Ja virkelig! Det er også lekeområder, sandgraver og rides for egentlig små.

Thorpe Park, Surrey

OK, så dette stedet har noen seriøst utrolige rollercoasters hvis det er din ting (Stealth, Saw - The Ride ...), og det er også nettopp åpnet Angry Birds Land med en 4D-opplevelse. Det er et stort vannområde med sklier og padleplass hvis været er fint.

Oakwood Theme Park, Pembrokeshire

Denne parken i Sør-Wales har mange familieturer, samt Circus Land for under-agenter med pedal go-kart og en karusell. I tillegg, for hardcore thrillseekers, har dens Megafobia trebaner blitt kåret til den beste i Storbritannia og den tredje beste i verden.

M & D's Skottlands temapark, Motherwell

I tillegg til turer tilbyr dette bowling, minigolf og en tropisk regnskogsdel full av dyr. Det er også et ma-hoosive mykt lekeområde (øreplugger klar ...).

Crealy Great Adventure Park, Devon

Crealy har nettopp lansert sin nye Animal Keeper For A Day-opplevelse, hvor barn kan lære å stelle og ride ponnier, ta vare på kaniner og mate meerkatsene. Andre førskolealternativer inkluderer en Wild West fort og junior grand prix. Det er også en Crealy i Cornwall. Overskrift lenger unna denne sommeren? Disse småbarnsopplevelsene kan være på kortene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar