Breastfeeding Incentive Scheme 'Show Promise'

Innhold

En ordning som tilbyr nye mødre £ 200 i kjøpkuponger til amming, samler fart, til tross for at noen kritikere kaller det bestikkelse

Det har vært et år siden nyheter brøt at mødre ville få £ 200 verdt shoppingkuponger hvis de ammer barnet deres. Og ifølge forskere viser ordningen løfte.

LES: HVA TEGER DU AV DEN NYE BREASTFEEDING INCENTIVE? Forskningen, finansiert av et partnerskap mellom regjeringen og en medisinsk forskningssektor og ledet av Sheffield University, sier at mødre må sykepleier i hele seks måneder for å kvalifisere seg for kupongene, som en helsebesøk eller jordmor skal bekrefte. I en prøveperiode ble mødre i Derbyshire og South Yorkshire, hvor ammingsratene var lave, tilbudt kupongene. Av de 108 kvalifiserte, registrerte 58 kvinner og 37 opptjente kuponger for amming. LES: 12 FANTASTISK BRUK FOR BRØDMELK (BEGRENSET FRA FREMFØRING) Deretter vil det bli en større prøvekjøring med 4000 kvinner.

"Storbritannia har en av de verste brystfrekvensene i verden - men det gir bedre helseutfall til mødre og babyer, og sparer NHS-pengene"

«Storbritannia har en av de verste brystkursene i verden, men det gir bedre helseutfall til mødre og babyer, og sparer NHS-pengene,» sier doktor Clare Relton fra Sheffield University's School of Health and Related Research, som driver den ordningen. "I løpet av det siste året har våre småskala tester vist at jordmødre og helsebesøkende var glade for å fortelle moren om ordningen. "Vi tror at denne ideen har potensial til å øke ammingsraten i Storbritannia, men vi har ikke nok informasjon ennå. Så vi gjennomfører en storforsøk for å hjelpe oss med å finne ut hvordan akseptabelt og effektivt ordningen er - og om det ville være en god bruk av offentlige penger i fremtiden. ' LES: KLAR Å GIVE OPP BREASTFEEDING? Disse er de ekspert tips og råd du trenger Men det er kritikere, inkludert leger, som tror at ordningen er rett og slett bestikkelse. «Du ber om en tilbakebetaling fra noen mødre som ikke nødvendigvis kan gi den,» sier dr. Colin Michie, fra Royal College of Pediatrics and Child Health. "Ikke alle mødre kan amme for en rekke årsaker - så det er ikke rettferdig. Det er egentlig en bestikkelse hvis du tilbyr penger til amming. "Denne pilotordningen har vært en suksess - men det ville være fint om vi kunne stimulere mødre til å amme uten å betale dem." Vil £ 200 å bruke på high street oppfordrer deg til å amme i seks måneder? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar