Amning i publikum: Hvordan gjøre det med tillit

Så, du har grep med amming, og nå står du overfor oppgaven med amming i det offentlige. Med litt øvelse - og noen få velplasserte cover-ups - vil du snart kunne mate hvor som helst med selvtillit

Mens amming i det offentlige kommer veldig komfortabelt til noen mødre, kan det være en kilde til angst for andre. Du er bekymret for at folk ser eller sier noe, men da får også babyen din mat når han er ute og om. Det viktigste å huske er at du har rett til å amme hvor som helst, og det er måter å forvise nerver og bevege seg fremover. Det handler bare om å ta et steg om gangen.

Plassering, plassering, plassering

Du har rett til å amme hvor som helst du vil - men planleggingen hvor du skal mate når babyen blir sulten er en god ide når du starter.

Velg et sted du vil føle deg avslappet - for eksempel et lokalt NCT-møte, en vennlig kafé eller en lokal park. Du er mindre sannsynlig å føle deg selvbevisst om du har noen til å snakke med, så ta en venn, din mor eller din partner sammen med deg.

Perfekte ammende antrekk

Det er mange ammende topper og ammende bras tilgjengelige, og det du velger er egentlig et spørsmål om personlig smak. Noen mødre foretrekker å ha løse topper som kan løftes opp mens andre liker å holde magen dekket og ha to elastiske topper - en som kan løftes opp og den andre trekkes ned.

Du kan finne at du kan bære dine vanlige moderskap, og bare passe babyen under, nær din hud.

Øv deg hjemme

Det du ser når du ser ned på deg selv, ammer er svært forskjellig fra hva noen satt overfor deg.

For å få en bedre ide, prøv sykepleie hjemme foran et speil. Kled deg i klærne du planlegger å ha på deg når du er ute og om, og du kan øve på hvordan du diskret dekker, spesielt når barnet ditt låses på.

Lene tilbake

Hvis babyen din har en tendens til å "pope" brystvorten ofte, kan du prøve å lene seg litt tilbake. Dette gjør babyens skråning litt mot deg, så hvis han slår av, blokkerer hodet hans stillingen fremdeles. Det gir ham også fordelen av tyngdekraften, så han er mindre sannsynlig å komme seg ut og trenger re-attaching.

Slings og cover-ups

Noen mødre liker å amme mens babyen deres er en slynge. Med dette har du fordelen av å kunne trekke slyngen høyere opp barnets hode for å gi mer dekning, samtidig som du gir deg et godt syn på babyen. Noen mødre legger bare en muslinduk (flott for å kaste opp ulykker), på brystet mens de ammer.

Kjenn dine rettigheter

Likestillingsloven 2010 har gjort det ulovlig for alle å spørre en ammende kvinne om å forlate et offentlig sted, for eksempel en restaurant, butikk eller offentlig transport. Mens det er naturlig å føle seg litt selvbevisst i begynnelsen, husk at du har rett til å mate barnet ditt hvor som helst du vil.

Stol på oss, alle som blir plaget, er ikke verdt å tenke to ganger om.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar