6 Breakup Rules for Exes som fortsatt bor sammen

Er du i ferd med å bryte opp med noen du bor sammen med? Her er 6 regler å huske, for å unngå ubehagelighet.

Breakups suger, men det er også hjemløse. På grunn av mangel på jobb, mindre inntekt, kommende leieavfall eller andre kompliserte grunner, må vi noen ganger fortsette å leve med vår etterfølgende oppbrudd.

Hvis du tenker: Hvordan kunne jeg leve med min eks? Ville ikke det være et selvindusert helvete? Da ville du ha rett. Å leve med din eks er ikke tur i parken, spesielt hvis du ikke vil bryte opp i utgangspunktet, hvis du allerede har funnet en ny kompis, eller hvis utroskap var det som endte ditt forhold. Dessverre tvinger personlige forhold noen ganger ubehagelige leve situasjoner etter forhold, men heldigvis for deg kan det gjøres tålelig.

En av de viktigste tingene er å sørge for at du viser respekt. Dette kan være vanskelig, spesielt hvis du ble brent i forholdet, eller hvis forholdet ditt allerede var giftig på en eller annen måte. Uansett er du nå fast sammen, og det verste du kunne gjøre var å gjøre hjemmet ditt til et konstant slagsmål. Du brøt opp, det var vondt følelser, men nå er det over og i noen få korte uker, vil du være ute av hverandres hår for godt. Så hvordan gjør du det?

Hvordan håndtere breakup mens du fortsatt lever sammen

Når du ikke har annet valg enn å holde fast og holde ut til din situasjon tillater, her er de 6 reglene du må følge for å gjøre overgangen fra elskere til roomies mer utholdelig.

# 1 Ikke gjør det rart. Jeg vet hvordan kan det ikke * være? Hva jeg mener er, ikke tiptoe rundt din ex, hvis du noen gang regner med å leve komfortabelt i løpet av tiden sammen. Denne erfaringen kommer selvfølgelig ikke til å være noe du vil gjenta, men å være sint høflig og gå på eggskjell rundt din tidligere signifikante andre, kommer bare til å gjøre saker mer vanskelig.

Jo før du kommer tilbake til å laze på sofaen, sjekker Instagram mens du ser på TV, jo bedre. På den annen side kan du finne at du begynner å utvikle et uhyggelig hat for din eks, spesielt hvis de er den som ringte den, slutter. Hvis dette er tilfelle ...

# 2 Få et sosialt liv. Når du bor med din eks, vil det virke mye vanskeligere å komme over dem, spesielt hvis du ikke vil at forholdet skal ende i utgangspunktet. Dette gjør det enda mer nødvendig for deg å komme deg ut der ute, opprettholde et sosialt liv og komme tilbake til den konklusjonen at du sparker rumpa og var like sjarmerende før exen din var festet til hoften din. [Les: 8 mest vanlige etterbruddvaner for å unngå]

# 3 Forventer at før eller senere vil en av dere fortsette. Selv om du er den som avsluttet ting, kan det fortsatt komme som et sjokk når du begynner å se noen nye. Selv om du ikke vil ha ham lenger, er det alltid rart å se din eks med en ny elsker, pluss det faktum at han kom over deg så fort, kan begynne å irritere deg. Bare husk at disse er de nødvendige trinnene for at dere begge skal fortsette. [Les: 8 måter å håndtere en eks ser noen nye]

# 4 Gjør ditt hjem neutrale grunnlag. Hvis du faktisk har begynt å datere igjen, gjør det til et hus regel at ingen ny elsker er å komme over - noensinne. Hvis du har behov for en shag eller litt snuggle-tid, gå til din nye kamerat i stedet. Å ignorere denne regelen vil bare medføre vondt følelser og skape super vanskelige situasjoner for alle involverte. [Les: Hvordan få selvtilliten din tilbake etter en sammenbrudd]

# 5 Angi grenser. Prøver du å være venner, eller tenker i det minste på, til en av dere kan finne en leilighet? Da er det viktig at du setter grenser med hverandre. Skal du fortsatt dele den samme sengen? De fleste vil gi råd til denne praksisen, da fysisk kontakt har en tendens til å knuse disse situasjonene.

Grunnreglene må settes, for eksempel ikke flere gjensidig dusjer, absolutt * nei * oppbruddsseks, ikke bli full i sammen og ingen romantiske filmkvelder, etc. Resterende kompis er fin, moden selv, men gjør det klart at det fortsetter å ekstern semi-romantisk atferd skal bare forveksle ting, og gjøre livet ditt så mye vanskeligere. [Les: 10 grunner du burde ikke gi din eks en annen sjanse]

# 6 Diskuter penger umiddelbart. Nå som du har bestemt deg for å leve med din tidligere elsker, må du få den vanskelige pengesituasjonen ut av veien med ASAP. Sannsynligvis har du allerede delt opp hvem som betaler når du først flyttet sammen, men du kan ha tatt litt ekstra penger på grunn av at du elsker den personen.

Del regningene 50/50, eller i henhold til lønnsslipp, og diskutere hvordan dagligvarehandelen din skal fungere. Kjøper han sin egen mat? Vil du fortsatt gjøre fellesveier? Skal han holde seg borte fra din chip-stash? Dette er definitivt problemer som må utarbeides etter oppbrudd.

Bonusregel: Hva om du har barn?

Hvis du tilfeldigvis har forplantet med din nå-ex og fortsatt lever sammen etter oppbrudd, er det en helt ny liste over regler du bør overholde.

# 1 Berol dine barn at det ikke er deres feil. Denne virker som en etterskole spesiell, men tro det eller ikke, barn i alle aldre klandre seg ofte for foreldrenes dumme forhold, og beholde skyld over dette i årevis.

# 2 Ikke kjempe foran barna. Lettere sagt enn gjort, vet jeg, men jeg vet mange voksne hvis foreldre gikk gjennom en skilsmisse som innrømmer å se at foreldrene deres kjemper foran hverandre. Å få barnet som er involvert i dramaet av oppbrudd, kan gi dem følelsesmessig arret på en eller annen måte.

# 3 Ikke bruk barna som løftestang. Så du forlot din eks, og du forstår forståelig nok en sterk motvilje mot dem. Ikke la denne skyen din dømme som foreldre! Dine problemer med din ex involverer deg og deg alene, ikke dine barn. Det er ingen grunn til å sabotere forholdet til foreldrene deres, bare fordi ditt forhold til ham eller henne er over.

# 4 Forblir forent som foreldre. Ja, du kan ikke stå din eks. Men det er viktig for barnets følelsesmessige velvære og vekst at han eller hun fortsatt ser deg som en forente forside: Som foreldre som er enige og bestemmer seg for sine barn sammen.

[Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

Å leve sammen etter oppbrudd er ikke lett, faktisk kan det være rett og slett hjerteskjærende eller bare irriterende. Hold deg rolig, kul, innsamlet og respektfull for din tidligere kompis, og du kan holde hånden i situasjonen til du finner dine egne separate boder.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar