Bryter opp og folks meninger

Mange av oss er mer opptatt av hva andre mennesker vil tenke på oss, før de bestemmer seg for et brudd. Men uansett hva folk rundt deg sier eller gjør, må du forstå at du tar en beslutning om å forbedre livet ditt.

Klikk her for å lese introduksjonen: Skal du bryte med din partner?

Hvis du har tilbrakt flere år sammen, og har så mange gode minner fra fortiden, blir det definitivt vanskelig. Hvis du har barn, så kan ingenting bli verre, selv for barna. Men hvis du har gått gjennom tøffe tider, og selv om du forteller deg selv at det bare er de lave tidevannene i forholdet, ville du bare gjøre ting verre for deg selv.

Du kan gi deg selv tid, og få hjelp av noen rådgivere, men selv om utholdenhet og tid ikke hjelper, kan det bare ikke fungere for begge parter i det lange løp.

Fortell partneren din at den ikke fungerer, og få partneren din mening om forholdet. Sett bort eventuelle forskjeller og prøv å utarbeide det. Men selv etter alt dette, hvis du ikke er glad og det ikke lenger er noen lykke hjemme, bør du gå ut.

Det er mye sunnere for deg å finne et forhold som virker for deg og gir deg det du trenger i stedet for å holde fast i noe som gir deg misnøye og smerte. Livet er for kort til å sette opp ting som ikke gir hverandre lykke, og dere begge ville bare være elendige.

Folks meninger

Dette er en av de største tingene som folk i knuste forhold bekymrer seg for - Hva ville folk tenke på meg hvis jeg går ut?

Å gå ut kan være en smertefull fase, og noen få kan snakke om deg. Noen tror kanskje du er egoistisk, og noen få andre kan til og med gi deg eller ringe navn. Men spør deg selv disse spørsmålene. Har noen av disse "menneskene" kommet for å hjelpe deg mens din kompis lurte på deg, eller mens din kamerat aldri brydde deg om deg? Gjorde de bryr seg om deg mens du prøvde å få forholdet til å fungere? Eller var de rundt for å klemme deg når du ble brutt hjerte og gråt?

Nei.

Så hvorfor tror du du bør bry deg om hva de synes nå? Du vet hva du gikk gjennom, og du vet hvor vanskelig det var. Ingen andre gjør det. Så det er greit å la dem ringe deg til navn eller tro at du er egoistisk. Du vil bli lykkeligere når du er i et bedre forhold. Dårlig munn vil ikke påvirke deg på noen måte, et dårlig forhold vil.

Alle vet at det er dårlige forhold rundt oss. Mange av vennene dine er involvert i usunne forhold. Et forhold bør forbedre livets reise, ikke hindre det. Problemet er at mange mennesker gir opp sine reiser for å ta på seg andres. Det er bedre å bestemme hvor du skal, finne andre som er på egen vei, og se hvor du kan passe sammen. Og neste gang rundt, tenk på det du leter etter før du lager dine relasjoner. På den måten er det mer sannsynlig at du har sunne forhold og slutter usunne raskt.

Klikk her for å fortsette å lese: 5 tegn som fører til en oppbrudd

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar