Frokost å legge til muskler og øke utholdenhet

Innhold

I april 2010 utgaven av Menns Fitness vi avslørte hvordan usunn de fleste frokost matvarer er. Her har de tre ekspertene vi snakket med for maga gitt deg tre treningsmuligheter: en for muskelbygging, en for energi og en for utholdenhet.

Muskelbygging brekkieDr. Jonny bowden er en ernæringsfysiolog og forfatter av De mest effektive måtene å leve lenger (£ 16.99, Fair Winds Press). Han anbefaler disse frukt- og vegbelastede eggerøre til pakking på muskler. ingredienserKnob av smør1 eple, skiverHåndfull spinat2-3 eggKlemme av gurkemeieKlem av sitron pepper Å lage Varm smøret i en stekepanne og brett deretter epleskiver i pannen. Tilsett egg og spinat og fortsett å røre til spinat mykner og eggene blir kokt. Ses med gurkemeie og sitronpeper. Hvorfor du burde ha detEggene er fulle av protein, noe som bidrar til å bygge muskelmasse og redusere cravings. Spenaten bidrar til å produsere røde blodlegemer, noe som tilskynder oksygen til å strømme rundt kroppen. Epler er fulle av gutfyllende fiber og gurkemeie er fullpakket med antiinflammatoriske egenskaper for å hjelpe musklene til å gjenopprette og vokse.

Fighterens energiforbedrende smoothieernæringsfysiolog Ryan Parsons har gitt spisesteder for UFC legende Randy Couture. Her er en av smoothiesene som veteranfighteren drikker for en morgenkonsert. ingredienser1 selleri stilk50 g spinat50g kale1/2 agurk1/2 grønn pepper Å lage Kast alt i en blender og legg til litt eplejuice hvis den trenger mer væske.

Hvorfor du burde ha detKale er pakket med beinbyggende vitamin K og kalsium, samt antioksidanter som hjelper til med å nøytralisere frie radikaler, de skadelige biproduktene til mosjon. Agurker inneholder vitamin C, som trengs for muskelreparasjon og vekst, mens selleri er 95 prosent vann, slik at det vil bidra til å hydrere kroppen din og forbedre ytelsen. Runner frokostsalatRuth Heidrich er en helseekspert og triatlete som har fullført seks Jern mann arrangementer. Hun foreslår at løpere bør prøve denne frokosten, som gir en god energiforsyning uten å skape deg ned. ingredienserHåndfull spinat50g kale1 eple1 / 2tsp revet ingefærKlem av sitronsaft Å lage Hakk eplet og bland resten sammen i en bolle. Hvorfor du burde ha detVitaminer C og K, som finnes i kale, har ikke bare antiinflammatoriske egenskaper, men hjelper deg også med å metabolisere karbohydrater og protein for energi. Sitronsaft og epler er også fullpakket med vitamin C som er nødvendig for å skape ATP, de høye energimolekylene som brenner treningene dine.

For mange mer oppfinnsomme treningsoppskrifter, abonner på bladet. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar