Frokost peanøttsmør og blåbær protein shake

Frokost peanøttsmør og blåbær protein shake - øVELSER 2023
Frokost peanøttsmør og blåbær protein shake - øVELSER 2023
Anonim

Starter dagen med en protein med høy protein kan du hjelpe deg å smake, legge til muskel og ha en mer produktiv dag. Karbohydrater i denne smoothie vil fylle opp glykogenbutikker, mens proteinet vil mate musklene med de essensielle aminosyrene de trenger å vokse. For andre ideer om hvordan du pakker inn mer protein i dagen, kan du lese vår runde opp av de beste proteinene med høyt proteininnhold.

ANBEFALT: Flere Peanut Butter Oppskrifter Ingredienser 100 g havre 1 spsk peanøttsmør 150g blåbær 1 scoop vanilje myseproteinpulver 2 tbsp fettfattig yoghurt i gresk stil 100 ml skummet melk 1 msk av linfrø Veibeskrivelse bland ingrediensene sammen i en blender.

Hvorfor du bør ha det Havre er fulle av sakte fordøyende karbohydrater som gir deg rikelig med bærekraftig energi for å se deg gjennom morgenen. De er også fullpakket med B-vitaminer, som bidrar til å konvertere proteiner og sukker til energi. Yoghurt inneholder protein, kalium og kalsium, som sammen bidrar til å bygge muskler og brenne fett. Jordnøtt smør er en stor kilde til energi og protein og inneholder fiber og sunne fettstoffer, som kan bidra til å regulere appetitten din ved å stabilisere blodsukkernivåene. Blåbær er en av de beste kildene til antioksidanter blant bær. De er også lave GI, lavt kalorier og teller mot fem om dagen. Linfrø har nesten 1,5 g omega 3 fettsyrer per spiseskje. Disse essensielle fettene lås protein i muskelfibrene og øker stoffskiftet.

Populært emne