En Break Up på Facebook kan avslutte et liv

Har du noen gang lurt på hvordan du kan bryte opp på facebook? Les denne sjokkerende horrorhistorien om en facebook-oppbrudd før du selv tenker på det.

Et oppbrudd er vanskelig nok, må du virkelig gjøre din snart-til-være-eks-følelse verre?

For de fleste unge elskere er forelsket alt søtt og søtt. Men de kan ikke slutte å tenke på måter å gjøre slutten enklere for seg selv og verre for deres snart-å-være-ex.

Kjærlighet og følelser er de første tingene som vi alle tar for gitt.

Vi legger mer oppmerksomhet til hva irrelevante mennesker på gaten tenker på oss, og hvordan "cool" kan vi være ved å si de tingene vi sier, spesielt på facebook.

Men følelser er ikke alltid enkle å håndtere, spesielt hvis en sensitiv og skjøre opplevelse er sprutet over en vegg for alle å se.

En horror facebook bryte opp historien

Har du noen gang ønsket å avslutte et forhold på Facebook fordi det kunne gjøre deg cynosure av alle samtaler mellom online venner?

Dette burde få deg til å tenke to ganger.

Malini Murmu, 23, en førsteårig MBA-student fra det berømte indiske institutet for ledelse, Bangalore i India, ble funnet hengende fra en fan i hennes hostelrom på mandag kveld [9.19.2011] av vennene hennes og høgskolenes sikkerhet.

Hennes venner, som ikke fant henne i klassen tidligere den dagen, fant hennes dørlåst fra innsiden og ringte høyskole sikkerhet for hjelp. Politik kilder sier at ved å bryte døren, fant de en selvmordsbrev på sin bærbare datamaskin og ordene "Han droppet meg" klatret på et bord mot veggen.

I selvmordsnotatet hadde hun nevnt at kjæresten hennes hadde forlatt henne og hun drepte seg over oppbrudd.

Malini og kjæresten hennes hadde et argument som til slutt førte til at han sendte en facebook-melding på veggen. â € œFeeling super cool i dag. Dumping min nye ex kjæreste. Gratulerer med uavhengighetsdagen

Er det verdt det?

Å bryte opp på Facebook eller flaunting din nye relasjon-over-status i stil kan virke som den kuleste tingen å gjøre, men er det virkelig verdt det?

Partneren din og du kan ha hatt en million forskjeller mens du slår opp, men begge var forelsket på et tidspunkt. Respekter det, og behandle din snart-å-være ex med respekt.

Malini Murmu hadde flere venner på Facebook, og vi gjetter kjæresten sin også. Kanskje, hun kunne ikke håndtere sjokket om å se sin nye eks splash nyheter til hele verden uten en forsiktighet. Eller kanskje, ble hun ydmyket og hjertebrudd. Og til tider som disse, er det lett å glemme alle de gode tingene i verden. Og det er så mye lettere å lete etter den enkle veien ut av all ydmykelse, spesielt når du har nærmere tusen venner på Facebook.

En leksjon om å bryte opp på facebook

Å bryte opp er ikke noe å skryte av, selv om du er glad for å avslutte forholdet. Noen grunne venner kan til og med â € œlikeâ € Â ditt innlegg eller egg du på. Men de fleste ville riste hodet i vantro.

Hvis du er som loser av en kjæreste som brøt opp "enkel måte" med Malini, lær å mote opp og bli med et par.

Itâ € ™ s alltid lettere å bryte opp ved å ignorere noen eller unngå alle former for konfrontasjon, men det er ikke riktig. Hvis du virkelig må avslutte et forhold, så avslutt det med litt nåde og gå ut av livet til livet ditt en gang for alle. Å forlate din snart-å-være-ex henger på i forvirring til du plaster et sjokkerende facebook-innlegg med et stort grin på ansiktet ditt, kan være traumatisk til din snart-å-være-ex. Og i tilfeller som disse, kan det skjære dem for livet eller til og med tvinge dem til å avslutte det. [Les: Hvordan avslutte et forhold på riktig måte]

De siste ordene

Ungdommen er bortkastet på den unge, og følelser kastes rundt uforsiktig uten bekymring for andres følelser. Men hver gang en gang opplever vi noe sjokkerende som gjør oss klar over hvor ufølsom vi kan være ved å prøve å lete etter en enkel vei ut av alt, spesielt i kjærlighet.

Å bryte opp på facebook kan ha virket som en perfekt ide for gutten som dumpet jenta på facebook. Det kan til og med vært morsomt, hva med alt håp om mer oppmerksomhet og â € œlikesâ € Â. Men til slutt kan han aldri komme over den måten han skred en familie og endte på en jente.

[Les: En tidligere hevnshistorie]

Å bryte opp på Facebook er enkelt, men gjør det ikke. Lær å respektere din snart-å-være-ex og avslutte et forhold slik det skal sluttes. Ansikt til ansikt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar