Brandon Routh på hvordan å holde seg i form med svært lite trening

Innholdsfortegnelse:

Brandon Routh på hvordan å holde seg i form med svært lite trening - UNDERHOLDNING 2023
Brandon Routh på hvordan å holde seg i form med svært lite trening - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Brandon Routh slo først folkens radarer da han ble kastet som Superman i 2006 Superman Returns. Ti år senere starter han i en annen DC-reproduksjon: Morgendagens legender, så hvordan holder han opp sin superheltform?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Det ser bedre ut enn det er, så jeg har nok en fem. Men jeg ser litt bedre ut enn det, selv om jeg ikke har jobbet mye på det siste, på grunn av planen min.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det er ekstremt viktig for meg. I de siste seks månedene har helse og mat kommet til forkant, ettersom jeg ikke har vært i stand til å finne tid til å komme seg til treningsstudioet. Det har vært en kul test for å se hvor mye ernæring påvirker kroppen min med - og uten - fysisk aktivitet. Jeg har vært i stand til å opprettholde en veldig anstendig fysisk form med svært lite fysisk aktivitet fordi kostholdet mitt og maten min er så innstilt. Bare for å vite at jeg kan opprettholde kroppen min uten å gå på treningsstudio hver dag er en kraftig ting .

Hvordan trener du mens du er på veien?

Det avhenger av produksjonen - hvis jeg jobber 12 eller 14-timers dager, blir det utfordrende og jeg støtter min ernæring. Jeg liker heller ikke å ofre søvnen min for en treningsøkt, så jeg har vant til å lage små treningsøkter før jeg går på jobb, enten det er bare push-ups, dips eller jumping jacks. En stor liten utbrudd av energi bare for å få kroppen til å gå.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Trapp klatreren! Det var en periode på omtrent seks måneder hvor jeg traff klatreren i 40 til 60 minutter om dagen, fire dager i uken, for å kaste vekt. Jeg ville ikke løpe fordi det er vanskelig på knærne mine, men bare å gjøre en trapp klatrer var faktisk mer bidrar til å skade knærne mine. Jeg svette mye, og jeg brente noen kalorier, men trener i lang tid og stresset kroppen din for mye er negativ til slutt. For meg er det bedre måter å miste vekt som involverer brastopplæring, tunge vekter og bare gjør mye mindre.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Folk vil se meg enten skjorteløs eller i noen form for tettsittende klær, så det er ganske bra motivasjon og inspirasjon. Det var det det var i begynnelsen av karrieren min, men nå, med min sønns fødsel for tre år siden, kom jeg virkelig inn i ernæring mens jeg var ansvarlig for å mate ham. Så kom jeg inn i hva jeg spiste, og jeg utviklet en lidenskap for ernæring og generell velvære, noe som har ført til hvordan jeg ser nå på kamera og i mitt normale liv. Hvis jeg gjør det bedre, faller alt i kø.

Brandons nyeste film 400 Days er ute på DVD nå, og DCs Legends Of Tomorrow starter på Sky1 denne måneden

Populært emne