Finne ut babyens kjønn - fordeler og ulemper

Vekt opp alternativene for å finne ut om bumpen din er en gutt eller en jente på skanningen, og avgjøre om det er det riktige valget for deg

En av de viktigste problemene for å mulle over med partneren din under graviditeten er om du virkelig vil finne ut av det ufødte barnets kjønn. Men hva er fordeler og ulemper ved å finne ut om du skal føde George eller Georgina?

Pass på at det er et felles anrop

Uansett hvilken avgjørelse du gjør, bør du være forenet som et par (Hvis du sniker seg og finner ut uansett, vil du slippe det - garantert!).

Diskuter årsakene til hverandre hvorfor vil du vite eller ikke. «Du vil ha mye å håndtere som et par når du forventer en baby, uenig om dette problemet trenger ikke være en av dem,» sier dr. Sandra Wheatley, sosialpsykolog med spesialisering i foreldre og familier.

Forbindelse med din ufødte baby

Forskning tyder på at det å finne ut hvordan barnet ditt kan bli født tidlig, kan hjelpe deg.

"Hvis du for eksempel følte deg sikker på at du hadde en gutt, og begynte å tenke deg å spille fotball med ham, og finne ut at du har en jente, kan du begynne å forestille deg mer nøyaktige scenarier, sier Sandra. Kjøp en super søt gutt eller jente antrekk for å kickstart dagen drøm.

Vil du holde det hemmelig?

Hvis du bestemmer deg for at du begge vil vite sexet til babyen, ta deg tid til å vurdere om du vil holde nyheten til deg selv eller dele den med de som er nærmest deg.

«Hvis du er usikker på om du skal finne ut av babyens kjønn, tenk på om du og partneren din vil dele nyheten med venner og familie eller holde det til deg selv,» sier Sandra. «Jeg vil si å dele nyheten, da det er en stor hemmelighet å holde i flere måneder, og vi har alle en tendens til å referere til vår ufødte baby som« han eller hun »heller enn« den »slik at hemmeligheten kan komme ut.

Plus, tenk hvor mye du vil fretting hvis partneren din lar det slippe. Men det sagt, setter pris på at det lett kan gjøres. '

Men husk, å vite, vil ikke forandre noe

Vær ærlig med deg selv om effekten det kan ha hvis det ikke er nyheter du håper på. Hvis du allerede har to døtre, og ditt hjerte er satt på en liten gutt.

Hvis du ønsker å høre at du har en gutt, vil du takle hvis du blir fortalt at det er en annen jente? Liten tvil om at du vil elske babyen akkurat det samme, men andres oppfatninger av måten du godtar nyheten på, kan gjøre for noen ganske ubehagelige øyeblikk. Folk kan anta at du er "skuffet", selv om dypt ned du bare vil være glad for å ha en god og sunn baby.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar