Boksing brenner mer kalorier enn noen annen sport

Å spille sport handler ikke bare om å brenne kalorier. Det er en fin måte å sosialisere på eller bare noe å glede seg over for det. Men hvis ditt hovedmål er å kaste kalorier, kan boksing være din beste innsats.

Forskning fra supplement merket Forza har funnet ut at boksing brenner 800 kalorier i timen, mer enn noen annen sport, med squash (748 kalorier i timen) andre og roing utendørs (740 kalorier i timen) tredje.

Det er klart at det er mange muligheter for å huske på når det gjelder å måle mengden kalorier som en sport brenner, mer som senere, men for nå la vi holde blindsene på og se på de 10 kalorier som brenner sporten.

De 10 beste aktivitetene for brennende kalorier (ved kalorier brent i en time)

  1. Boksing (800)
  2. Squash (748)
  3. Roing på en innsjø eller elv (740)
  4. Vei kjører i et raskt eller middels tempo (700)
  5. Svømming foran kryp eller sommerfugl (680)
  6. Rugby (614)
  7. Fotball (612)
  8. Vei sykling i et raskt tempo (604)
  9. Gym trening - vekt og kardio (590)
  10. Kjører på tredemølle (580)

Boksingens høyt kaloriantal var basert på at det var en treningsøkt som rekrutterer hele kroppen og innebærer utbrudd av svært intens aktivitet. Vi vil også satse på at noen få ekstra kalorier blir kastet på grunn av frykten for å ta en knyttneve i ansiktet.

ANBEFALT: 15-Minute Boxing Workout Fra Barry McGuigan

Squash slår ut andre raketsport fordi rallyene har en tendens til å vare lenger og det er mindre brudd i mellom poeng, noe som resulterer i at spillere bruker en høy prosentandel av tiden deres, spruting, lunging, vridning og slår ballen.

Et interessant resultat fra undersøkelsen var at friluftsliv handlet utelukkende sine innendørs kolleger. Running og roing utendørs brent langt mer kalorier enn å bruke kardio-maskiner i treningsstudioet.

Forza-undersøkelsen gikk i vanskeligheter med å notere de 50 beste aktivitetene, inkludert aktiviteter som vi ikke ville slå til når vi satte oss på fakkelkalorier, som fuglekikking (101 kalorier brent i en time) og piano (100 kalorier).

Her noen flere populære aktiviteter du kanskje vil se kalorien telle på, og deres generelle rangering:

14. Robåde (440 kalorier brent i en time)17. Vekter i treningsstudioet (340 kalorier)18. Pilates (320 kalorier)21. Cricket (272 kalorier)29. Gå til jobb (207 kalorier)

Hvorfor destinasjonen av turen din gjør en så stor forskjell er at noen gjetter, men det er det, du kan blitz 207 kalorier for hver time på en tur pendle.

Naturligvis er alle disse kaloritallene omtrentlige og vil variere vilt fra person til person. Ditt kjønn, alder, vekt og generelle kondisjon er bare noen av de viktigste faktorene som påvirker mengden kalorier du brenner, samt tilnærming til sporten som er involvert. Det viktigste er å gjøre noe, uansett hva det er.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar