Boxer Anthony Yarde: "Jeg bryr meg ikke virkelig vekten"

Innholdsfortegnelse:

Boxer Anthony Yarde: "Jeg bryr meg ikke virkelig vekten" - øVELSER 2023
Boxer Anthony Yarde: "Jeg bryr meg ikke virkelig vekten" - øVELSER 2023
Anonim

Å bygge hastighet Vekt Shadowboxing

"Hvis du ønsker å utvikle fart, må du gjøre ting som retter seg mot dine muskelfibre," sier Yarde. "For å utvikle raskere håndhastighet, hold en 1 kg vekt mens du er i skyggeboksen, ta deretter bort vekten - hendene dine beveger seg mer fritt. Stå med føttene skulderbredde fra hverandre og kast oppercuts, deretter straight slag, deretter skudd med full vri og arm forlengelse. Gjør ett minutt av hver av dem slik at det er det samme som lengden på en runde, så ha en kort hvile. Prøv å komme inn i en fluid rytme. "

ANBEFALT: Punching bag treningsøkter

For å forbedre fotarbeidet, flytt som en idrettsutøver

"Jeg liker å bruke kjegler og hastighetsstiger for å forbedre fotarbeidet mitt," sier Yarde. "Det er noe du ser fotballspillere og sporer atleter også, og jeg har trent i begge sportsene i fortiden, så jeg har tatt elementer fra dem. Ikke ta lange eller brede trinn - du bør gjøre korte, raske utbrudd på ca. 20 sekunder. Gå så fort du kan, og har en kort gjenopprettingstid. Det er viktig å få en grundig oppvarming før du arbeider som dette som retter seg mot dine muskelfibre. Jeg vil nok sette disse øvelsene midt i en treningsøkt slik at du er fullt oppvarmet, men fortsatt relativt frisk. "

Å holde seg frisk Prøv ulike sportsgrene

"Når du ser noen gutter som bare har gjort boksing, kan de være litt stive i overkroppen og litt flattfotet," sier Yarde. "Min fotballbakgrunn lærte meg å ha raske føtter og min atletikkbakgrunn ga meg dynamisk fleksibilitet og eksplosiv kraft. Å ha forskjellige påvirkninger gir deg også åpning for nye treningsideer - jeg har alltid vært opptatt av hvordan man skal trene. "

ANBEFALT: Bruk denne 15-minutters boksingstrening fra Barry McGuigan for å begynne å få "Punching Fit"

Å utvikle mental styrke Clear Your Mind og hold deg avslappet

"Alt du lidenskapelig kan være skummelt fordi det betyr noe for deg, og du vil gjøre det bra, sier Yarde. "Boksing er et ekstremt eksempel på det, men det gjelder andre ting, som å lage en tale. Hvis du står overfor en utfordring eller føler deg nervøs, er det så viktig å rydde og ikke legge for mye press på deg selv. Fem minutter før en kamp prøver jeg å rydde meg og bare gå ut som jeg er i treningsstudioet. Jeg tenker ikke på motstanderen min. Jeg prøver bare å slappe av. "

Å spise som en idrettsfokus på gjenoppretting

"Jeg har forandret min ernæring mye de siste årene," sier Yarde. "Nå jobber jeg med en ernæringsfysiolog gjennom Maximuscle, og den største forskjellen jeg ser er i min gjenoppretting. Jeg har alltid vært vant til å håndtere smerter etter trening, men nå, med mer oppmerksomhet på detaljer med min ernæring, gjenoppretter jeg raskere. En stor ting for meg bruker BCAAs under trening og deretter i min trening etter trening. Jeg får også trang til søte ting, og jeg finner at smaken tilfredsstiller det, noe som betyr at det bidrar til å regulere appetitten min. "

Å kaste med kraft, aldri hopp over legedag

"Ben er så viktige i boksing," sier Yarde. "Det handler om å være eksplosiv og smidig, og du vil også unngå å være statisk i ringen. Jeg hopper knep på slutten av øktene mine. De er bare kroppsvekt, men intensiteten er en all-out innsats. Jeg gjør også eksplosive press-ups, som hjelper med å slå strøm. "

Til siste avstand tar den gamle skolen tilnærming

"Noen mennesker prøver å komplisere ting, men for meg gjør gammelskole lange løp fungerer bra," sier Yarde. "Selvfølgelig virker forskjellige ting for forskjellige mennesker, men jeg bryr meg ikke egentlig vekter - det er hovedsakelig eksplosive kroppsvektsprodukter. Mesteparten av tiden kjører jeg bare med hunden min! Hva sier jeg til folk som ikke liker den delen av treningen? Vel, hvis du vil ha resultatene, må du gjøre jobben. Det gjelder enten du trener for en kamp eller driver en bedrift. "

ANBEFALT: Bruk plyometriske øvelser for å gjøre eksplosive gevinster

Anthony Yarde er en ambassadør fra Maximuscle og snakket ved lanseringen av Maximuscle's Home of Gains. Besøk maxinutrition.com

Populært emne