Støvler Baby Shampoo Eye Shield Review

Et øyeblikk:

En unik og nyskapende oppfinnelse, stopper denne smarte lille hetten sjampoen i babyens øyne. Vårt panel av mum testere trodde dette ikke bare så søt, men fungerte bra uten å legge merke til på babyens ansikt. Ett forslag var at lokket kunne justeres for å passe i forskjellige størrelser hoder eller alder, men alt i alt er dette et geni produkt!

Hva de sier:

"Støvler Baby Shampoo Eye Shield, beskytter barnets øyne mot vann og sjampo når du vasker hår. Laget av mykt, vanntett, neoprengummi, vil shampoo øyeskjoldet firme alle barnets hodestørrelser."

Testet av mamma Lisa Kirkup for Mor & Baby-utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet, det er enkelt å bruke, med søte, små bilder på det som min baby liker å se på, og jeg er sikker på at når hun er eldre, vil den tjene som et læringsverktøy. Det gjør virkelig babyen min glad når jeg vasker håret hennes, jeg trenger ikke å bekymre seg for såpe eller vann som kommer inn i øynene hennes.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er en flott designidee, og stopper vann som løper inn i babyens øyne, noe som gjør badetiden til en hyggelig opplevelse for oss alle. Det er veldig enkelt å sette på og ikke forårsake noen nød. Det eneste er at barnet mitt er 5 måneder gammelt og det er litt baggy på hodet, spesielt når produktet er gjennomvåt, blir det tyngre og synes å flop.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror absolutt dette produktet er en vinner, og jeg vil definitivt vurdere dette produktet over andre på markedet. Jeg har sammenlignet den med en krukke med en myk leppe, og dette skjoldet er definitivt bedre, til tross for at det er litt for stort for babyens hode. Det er slitesterk, lett å rengjøre og for å lagre, hvilke funksjoner ser jeg ut i babyprodukter!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil gjerne se forskjellige farger og designe ideer for å skape et mer iøynefallende produkt på hyllene. Det er litt for stort for min fem måneder gamle, spesielt når det er vått, og det ser ut til å sakke, så kanskje toppen på forsiden må være mindre eller materialet er mer elastisk for å passe til små babyer.

Testet av mamma Rosalind Kirkham for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Høykvalitets design og materiale gir et trygt og mykt produkt som gjør badetid lettere. Mens min lille jente ikke var 100% glad i det, ville hun tillate det å bli brukt på kort sikt, og det gjorde det lettere å vaske håret hennes. Det er også svært rimelig i et marked som er mettet med dyre babyprodukter.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Gitt at min lille jente vriker så mye i badekaret, og sørger for at sjampo ikke kommer i øynene hennes, er viktig. Dette produktet tillot meg å skylle håret uten at sjampo eller vann kommer inn i øynene hennes. Neoprene er myk og legger ikke et merke på ansiktet, og det tørker raskt, noe som betyr at den er klar for hver badtid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

På grunn av prisen og neopren stoffet ville jeg velge å kjøpe dette. Den nøytrale fargen betyr at jeg kunne bruke den til fremtidige babyer, og design av god kvalitet får meg til å tro at det vil vare en stund. Det har heller ikke noen festninger som så lett glir over hodet hennes - på grunn av at datteren min er veldig wriggly på badetid, er dette veldig mye en nødvendig funksjon.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis det var mulig å gjøre det i et gjennomsiktig materiale, ville dette være ønskelig da datteren min ikke likte det faktum at hun ikke kunne se seg rundt i rommet. Imidlertid føler jeg ikke at dette er mulig med neopren stoffet, og jeg føler at opprettholde et slikt stoff av høy kvalitet er viktigere enn at stoffet er transparent.

Testet av mamma Laura Longford til Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg liker mønstrene på den, den er nydelig og fargerik og veldig iøynefallende. Det er lett å lagre, og ser veldig behagelig å ha på seg. Det er en god størrelse slik at det passer fra baby til førskole, sier jeg. Det er enkelt å bruke, veldig lett å rengjøre og lett å transportere på ferie som det er så lite.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det var ganske enkelt å bruke på min syv måneder gamle, men ikke så mye på min toårige. Det gjorde livet litt enklere, da jeg ikke måtte bekymre seg for sjampo å komme i babyens gutt øyne, og det gjorde hele badeopplevelsen litt bedre, og jeg kunne vaske sønnenes hår med letthet. Det var lett å sette på også!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg er ikke sikker på om jeg så den i en butikk, ville jeg personlig kjøpe det selv. Da jeg mottok det, var det ikke det jeg forventet. Det ser litt billig ut, og det vil ikke beskytte babyens øyne mye, men jeg ble hyggelig overrasket! Jeg elsker designene på elementet, og det ser veldig fargerikt og attraktivt ut.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror å gjøre størrelsen justerbar ville være en god ide; Selv om det holdt flertallet av sjampo og vann ut av sønns øyne, kom det litt vann gjennom og som min eldste er to, var det litt tett på hodet. Ulike forskjellige design vil også være en god ide.

Testet av mamma Danielle Law for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det er så lett å søke på babyens hode og det var ikke for stramt.Det ser veldig behagelig ut for ham, noe som er en bonus, og designet gjør at det ser veldig bra ut.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet lettere som en mamma fordi når du bader lite, trenger du ikke å bekymre deg for såpe og vann som går inn i babyens ansikt. Det legger lett på meg da jeg helt kan stole på produktet uten å bekymre deg. Min lille har en veldig glad tid i badekaret uten såpe og vann som kommer på ansiktet hans.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette for badetid fordi det er så lett og pålitelig for små barn. Saken som skiller seg ut i dette produktet er fargen og utformingen av den - den er fin og lys. Jeg har aldri sett noe slikt i butikkene, så oppdag det har gjort meg til en veldig glad mamma.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om produktet, ville det være å gjøre det mer elastisk og fleksibelt, da det virker litt stramt å trekke over babyens hode. Gutten min er veldig ung, så jeg tror ikke det ville passe eldre barn som det ville være altfor stramt på hodet.

Testet av mamma Hannah Kenway for Mother & Baby Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Hvis jeg kunne gi dette produktet 11/10, ville det fortsatt ikke være høyt nok, min eldste er forstenet av å få vann på ansiktet hennes, så hun pleide å fryte badetidene og visste at hun sannsynligvis skulle få vann i ansiktet, uansett hvordan hardt vi prøvde ikke å, denne fantastiske oppfinnelsen reddet oss! Hun elsker nå bad og ber om at den blir satt på, den forblir på plass selv under en kraftig dusj og det blir ikke noe vann i ansiktet hennes!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør livet mitt så mye lettere som en mamma fordi jeg vet at min eldste vil nå nyte badetidene sine, og det er så mye mindre stressende for paret av oss, fordi vi ikke trenger å bekymre oss for at vann kommer inn i øynene eller ansiktet hennes, det betydde at vi faktisk kunne nyte et bad sammen, uten tårer og tantrums vi hadde blitt vant til.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette igjen og igjen! Jeg skulle ønske jeg visste om disse årene, utrolig oppfinnelse og noe som nå er veldig elsket i huset vårt, og brukes til hver badtid, de er også veldig bra for pengene og svært rimelig. De har også en nydelig design og lyse farger, datteren min liker virkelig å bruke dem!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke det er noe jeg ville forandre, hvis jeg virkelig måtte velge, kanskje gjøre dem så de begynner ikke å miste hvor stram de er etter flere bruksområder, men det er etter mye bruk! Det brukes på hvert bad eller dusj uten å feile og når vi har overnattet overalt, er det kommet med oss ​​å bruke også!

Testet av mamma Stephanie Thomson for Mother & Baby Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi jeg synes det er mykt og følsomt selv for nyfødte babys hud. Den har en nydelig beroligende duft og gjør badet fint og boblende. Jeg fant det hjalp til å roe og bosette min baby like før sengetid. Det er et herlig produkt å bruke som en del av babyens sengetid rutine og hjelper å bosette dem for en god natts søvn. Min pjokk elsket også det faktum at det var super boblende og vi hadde mye moro med alle boblene. Jeg har brukt boblebad som ikke produserer veldig mye boble, men dette produktet er flott. Den store flasken varer ganske lang og er lett å bruke. Samlet et fantastisk kvalitetsprodukt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si at dette produktet gjør livet mitt lettere selv om det er et produkt som min toddler liker å ha i badet hennes, og hun trenger alltid å ha bobler! Jeg tror også det hjelper til å berolige og bosette barnet mitt før sengetid, noe som hjelper meg å få henne raskere og gir meg litt tid til å gjøre andre ting.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ærlig ingenting jeg vil bytte om dette produktet. Jeg tror det er god kvalitet, stor verdi og et forsiktig, følsomt produkt som er perfekt for både babyer og eldre barn. Flaskedesignet er fint, men kanskje ikke iøynefallende nok i forhold til andre badeprodukter. Dette produktet har alt jeg ønsker fra et sengetid babybadprodukt. Totalt er jeg glad og liker produktet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar