Øk Halloween Helse med Thorpe Park Skrekk Nights

Innhold

Det viser seg at å være redd er flink for deg. Ja bra. Selvfølgelig kan det hende at en stor del av deg trenger overbevisende på det tidspunktet, da det ser på en skrekkfilm er mange menneskers ide om (og årsaken til) et mareritt. Forskere ved Coventry University gjennomførte litt skummel forskning, ved å ta blodprøver fra frivillige før, under og etter, enten sitte alene i stillhet eller etter å ha sett en horrorfilm.

Partiet som så på skrikflicket hadde et høyere nivå av hvite blodlegemer etterpå som normalt skjer når kroppen reagerer på en infeksjon, men det er alt knyttet til overlevelse - kroppen frykter døden og tar tiltak for å sikre at den forblir i live. Natalie Riddell, en immunolog ved University College London, sier det handler om "kamp-eller-fly" -responsen, som frigjør adrenalin i scaredy-kattene.

Du kan også miste vekt også. En studie ved University of Westminster oppdaget at horrorfilmer brenner 113 kalorier i gjennomsnitt per visning. Hvem trenger treningsstudioet?

ANBEFALT: Nye Halloween Horror Movies å skremme Bejeezus ut av deg denne helgen

En skrekkfilm er alt bra og bra, men hva om du virkelig vil riste av overflødig vekt? Thorpe Park Fright Nights har den perfekte Halloween-treningen for deg - de har introdusert en ny live-action labyrint som heter Platform 15, en skremmende opplevelse ombord på Sleeper Express-toget, som aldri gjorde det til sitt endelige reisemål. Det går med andre labyrinter som The Cabin In The Woods, The Blair Witch Project, Saw Alive, Big Top og Containment, og vil omtrent skremme huden din inn i solen.

I år har de Zombie Boy ombord til opp for ante - du vil gjenkjenne ham fra Lady Gaga Født slik musikkvideo eller Keanu Reeves ' 47 Ronin. Han er belagt hodet til tå i tatoveringer for å få ham til å virke som et levende skjelett. Han fortalteTrener at: "Det skal være fantastisk å jobbe med Thorpe Park-teamet for å gjøre Fright Nights 2016 til den mest skremmende hendelsesserien til dags dato. Vi har noen overraskelser i butikken for gjester som vil gjøre din hud krype. "Du kan være vant til å se zombier på pendeltoget ditt hver dag, men ikke helt som dette ...

Hver labyrint inneholder et helt ubehagelig utvalg av frykt og hopp-skremmer, så du skal ikke bare brune buksene dine gjennom fullstendig frykt, du vil også løpe for livet ditt, som alle vet er en velprøvd måte å feste på kalorier. Og hvis du er uheldig, er det alltid sjansen for å miste en del av vekt ganske raskt gjennom en annen pinlig metode, men la oss håpe det ikke skjer.

Fright Nights 2016 løper fra 10:00 til 31 oktober og er vurdert PG 13. Fra £ 30. Kjøp billetter på thorpepark.com.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar