Boori Eton Cabriolet Plus Cot Bed Review

Innhold

2015 - Shortlisted for 'Best Cot, Crib eller Moses Basket' Award!

Boori Eton Cabriolet Plus-sengetøyet er et godt, sterkt produkt som ikke bare konverterer fra en barneseng til en barneseng, men inn i en dobbeltseng for oppstart. Det er stort og tungt, men veldig robust. Det er også dyrt, men allsidighet og kvalitet, samt det faktum at det vil vokse med barnet ditt (dets levetid), vil spare penger i det lange løp. Convertible Plus må betraktes som et investeringskjøp for at det skal være verdt prisen.

2014 - Shortlisted for 'Best Cot, Crib eller Moses Basket' Award!

Boori Etons Cabriolet Plus barneseng til dobbeltseng er et valgprodukt som oppfyller langsiktige behov når det gjelder småas soveordninger.

Designet er enkelt, men sengen er robust og den nydelige trepanelet gjør ganske en setning. Madrassen er førsteklasses og barneseng er (overraskende) lett å konstruere og demontere - instruksjonene er gode, men der er også muligheten til å få kurertjenesten som leverte sengen, bygge den også for deg!

Det er imidlertid ingen drop down-funksjon og høyden på sidene gjør det svært vanskelig å få små inn og ut av barnesengen - mødre som har hatt C-seksjoner, ville ganske enkelt ikke kunne gjøre det. Barneseng mangler også lagring og kan forbedres med skuff på bunnen; Inkludering av tannskinne er også en god ide.

Det er et vakkert produkt og allsidig, fra en barneseng til en dobbeltseng og en sofa også (ved hjelp av et konverteringssett - selges separat), men det er dyrt - verdt prisen, men en stor del av penger til gaffel ut på en gang.

Se flere barnesenger Cribs & Moses Baskets

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar