Bøker som lærer deg leksjoner om ditt kjærlighetsliv

Kjærlighet er lært gjennom erfaring. Men i stedet for det, her er 7 flotte bøker som lærer deg alle tingopplevelsen har ikke kastet på deg enda.

Selv om du tror at du har det hele tatt ut når det gjelder forhold og kjærlighet, ser du sannsynligvis deg selv ut av og til for svar på spørsmål du ikke vet og aldri trodde du trenger.

Neste gang du finner deg selv fast i en rute, les disse bøkene nedenfor og rehydrere ditt forholdskunnskapstrær! Jo, vi kan lære av våre feil, men det er mye enklere og mindre tidkrevende hvis du vet hvordan du unngår å gjøre de samme om og om igjen.

Bøker om relasjoner som du kan lære av

Kanskje du aldri har lyst på å lese, men jeg snakker deg ikke når jeg sier at du er bundet til å hente opp noen leksjoner fra disse bøkene.

Hvis du har sluttet å lese fordi alt du har startet, blir oppslukt, er du ikke alene. Men du er heller ikke alene hvis du bestemmer deg for å prøve igjen, og prøver igjen er det viktigste du kan gjøre for deg selv og kjærlighet! Så gi deg selv en sjanse, lære uvurderlige leksjoner med disse bøkene nedenfor!

# 1 Reglene. Først ble jeg forvirret når jeg leste denne boken som jeg kan takke søsteren min for å introdusere meg til. Reglene lærer deg hvordan du skal stå opp for deg selv, spesielt når det gjelder motsatt kjønn og dating. For eksempel er noen av reglene ikke å ringe en fyr tilbake med en gang, eller å aldri nærme seg fyren, men i stedet la ham nærme deg, og aldri se ham mer enn to ganger i uken.

Reglene lærer i utgangspunktet kvinner å opptre mye som menn, og det fungerer ganske bra. Vi vil alle ha det vi ikke kan ha, og en kvinne som en fyr ikke kan lese med en gang, kommer sikkert til å skille seg ut og være spennende for ham. Reglene er også vanskelige, spesielt hvis du er forelsket i noen du er ivrig etter å se hele tiden. Men du må forbli kult, rolig og samlet, og følg reglene! [Les: 25 må følge regler for et lykkelig kjærlighetsliv]

# 2 Gone Girl. Noen ganger lærer bøker oss ikke bare hva vi vil ute av kjærlighet, men også det vi ikke vil ha, som er tilfellet med Gone Girl. Denne boken lærer oss at selv om vi kanskje tror vi kjenner vår partner, betyr det ikke at det fortsatt ikke er så mye mer vi må lære, gode og dårlige.

Gone Girl lærer oss at dessverre, noen ganger folk vi virkelig bryr seg om og kjærlighet, kan faktisk vise seg å være totalt motsatt. Selv om disse scenariene sjelden er så brutale som de harde leksjonene møtes i boken, er det fortsatt en god ide å holde denne tanken i tankene når du er dating. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 3 Gone with the Wind. En annen fantastisk klassiker, og en som kan lære oss en nøkkellivslesjon: Du kan ikke tvinge noen til å elske deg. Scarlett var forelsket i Ashley, men tok til Rhett, fordi han betalte henne oppmerksomhet og bortskjemt henne og sørget for henne. Men dypt nede, elsket hun Ashley. Dessverre var følelsen ikke felles, uansett hvor mange ganger Scarlett ønsket å tro ellers, man kan ikke tvinge kjærlighet.

# 4 Han er bare ikke det i deg. Ja, dette var boken som inspirerte den filmen. Dette er en av mine favorittbøker når det gjelder å lære om dating, fordi det er veldig ekte, ærlig og setter alle tingene du ikke vil se eller høre foran deg, tvinger deg til å se og høre dem.

Denne boken lærer oss at kjærlighet ikke er komplisert når det er riktig. Hvis du overanalyserer alt han gjør, som hvorfor han ikke ringte, hvis han rørte på armen, var han faktisk flørt med deg, og du forsøker alltid å rettferdiggjøre sin rykkadferd, du vet dypt nede inne at han bare ikke er det inn i deg, og du fortjener bedre. Først etter at du slutter å være så trengende, og lever for deg selv, vil han innse hvor fantastisk du er. [Les: 15 tegn er han bare ikke det i deg]

# 5 Pride and Prejudice. Denne klassikeren kan lære deg mye om liv og kjærlighet, men hvis det var en leksjon jeg lærte om kjærlighet fra å lese denne novellen, er det at egoet ditt og stolthet kan komme i veien. For å virkelig elske deg, må du la deg vekte deg, og la vakt deg ned betyr at du må vise din svakere side, og legge til eget og stolthet. Ellers vil du ende opp alene.

# 6 Notisboken. Det er mange Nicholas Sparks-bøker som kan lære oss om kjærlighet, men etter min mening tar Notebook kaken. Denne historien er så vakker, og den største leksjonen om kjærlighet det lærer oss, er å følge hjertet ditt, stole på hjertet ditt og gjøre det som virkelig gjør deg glad, ta valg for deg selv og ingen andre. Hvordan kan du la kjærlighet i når du lever livet ditt for alle andre? Du kan ikke. Så følg ditt hjerte, og leve livet ditt for kjærlighet.

# 7 De 5 kjærlighetsspråket. Hvis du noen gang har funnet deg selv vanskelig å kommunisere med partneren din, kan du lese denne boken. Kommunikasjon spiller en så viktig rolle når det gjelder å ha et vellykket kjærlighetsliv, og ofte glemmer vi det.

Vi kan tro at når vi spurte dem om å gjøre vaskeriet, sa vi det tilfeldig, da det virkelig kom av krevende, noe som gjør at partneren din føler seg for alle slags ting, og får dem til å gjøre alt annet enn det du nettopp sa.Toner og hvordan vi leverer meldinger, er en stor del av å være i et forhold, og denne boken lærer oss hvordan vi snakker språken til partneren vår. [Les: 10 søte måter å si «Jeg elsker deg» til den spesielle personen]

Hvis du ser etter noe råd, eller bare en flott bok for å gjenta hva du allerede vet om kjærlighet, relasjoner og alt det jazz, sjekk ut noen av disse. Du vil finne deg selv strålende med en mengde kunnskap når det gjelder kjærlighet og relasjoner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar