Bestill din plass i den store halvdelen 2019

Bestill din plass i den store halvdelen 2019 - øVELSER 2023
Bestill din plass i den store halvdelen 2019 - øVELSER 2023
Anonim

Foto: Joe Toth for The Big Half Bigget

Som alle løpere vet, blir stemmeseddelen for London Marathon massivt overskrevet hver år, og det store flertallet av deltakere vil bli skuffet i oktober når resultatene blir avslørt (selv om noen kanskje også er mektig lettet, trenger de ikke å kjøre 42,2km ). Men London Marathon er ikke det eneste løpet i London, og det er store arrangementer som The Big Half, hvor stedet ditt i arrangementet kan garanteres, så lenge du beveger deg raskt nok.

Entry for Vitality Big Half åpnet torsdag 31. mai, med 7.000 billetter på plass på £ 39 stykke (£ 35 for tilknyttede klubbløpere). Som en del av disse 7000 stedene er det 1500 tilgjengelig til en rabattert pris på £ 30 for folk som bor i de fire vertsbyene i Tower Hamlets, Southwark, Lewisham og Greenwich.

The Big Half 2019 finner sted søndag 10. mars. Løpet starter ved Tower of London og avsluttes på Cutty Sark i Greenwich, følgende deler av ruten som ble brukt i første halvdel av London Marathon.

Se relaterte The Best UK Half Marathons For 2018 og 2019: Når og hvordan å bagge et sted

I år så det første løpet av arrangementet, med 11 000 løpere inn i, inkludert Mo Farah, som vant elitløpet. Beesten fra østkulden førte til frykt for at løpene skulle bli avkalt, men temperaturene viste seg å være behagelige milde på dagen, noe som betydde grunnlaget og snudde Trener hadde valgt å ha på seg sett litt ut av sted.

Selv om støttenivåene ikke stemmer overens med London Marathon - og i rettferdighet kan svært få raser i verden - folk kommer ut for å heie deg gjennom The Big Half, som bare er en grunn til at det blir en populær fixtur på løpekalenderen. Det er også et raskt kurs for de som jakter på et PB, og det er det perfekte prep for en vårmaraton som du kanskje har registrert deg for - spesielt selvfølgelig, hvis det er London Marathon.

Gitt den raske inflasjonen av prisene på løpende arrangementer i London, er det også litt av et røverkjøp for en halv maraton på lukkede veier i byen. Så ikke gå glipp av, bli registrert i dag og lås den første store rase på 2019-kalenderen din.

Populært emne