Kroppsvektøvelser: 8 av de beste

Noen ganger har du ikke tid til å gå til treningsstudioet - eller du er nødt til å gå på treningsstudioet på den travleste tiden, og hver benk, knebøy og barbell er i bruk. Disse tider er perfekte muligheter til å distribuere noen eller alle disse kroppsvektøvelsene for å hjelpe deg å brenne mer fett og bygge muskler uten å vente på treningsstudioet.

1. Trekk opp

Er alle dumbbells i bruk på treningsstudioet? Ikke vær redd - hopp på en av trekkstengene for en like god trening for armene dine. Den klassiske kroppsvekten treffer nesten alle muskler i kroppen på ulike punkter i løpet av farten, og er enormt effektiv for å utvikle armene og absene.

10 forskjellige måter å utføre en pull-up på

2. Glute bro

Mange mennesker skjønner ikke at sterke gluter er avgjørende for god tilbake helse - men det er ganske vanlig kunnskap om at de er populære med motsatt kjønn. Glute broer brukes vanligvis i Pilates som en måte å styrke kjerne og nedre rygg, og de kan gjøres ganske mye hvor som helst.

3. Plank

Visste du at verdensrekordet for å holde en plank er fire timer og 26 minutter? Ja, du leser det riktig. Vi forteller deg ikke å komme noen steder nær det selv - å holde en plank i over et minutt er allment ansett for å være et imponerende mål for kondisjon, noe som krever utmerket skulderstabilitet og god muskeluthold på skuldrene, nakken, bena, magen og underdelen tilbake. Prøv å slå ditt forrige beste hver gang du utfører flyturen for en ekstra utfordring.

Hvordan variere planken din for å låse opp seks-pakken din

4. Trykk på nærtaket

Denne press-up-variasjonen retter seg mot triceps, og store triceps gjør at armene dine ser betydelig større ut. Når du er komfortabelt i stand til å gjøre 25 av disse, begynner du å holde din kroppsvekt nederst på farten i tre sekunder før du trykker på igjen.

5. Burpee

Den straffende naturen betyr at det er ingen favoritt kroppsvektstrening - men burpee er flott for å brenne fett og har blitt en stift i de fleste bootcamp-stil treningsprogrammer. Med full kropps eksplosiv bevegelse som krever bedre kardio enn bakfjell og mer koordinering enn nesten noen øvelse, er det ingen tvil om at dette vil akselerere fremdriften mot det skjeve, mest rippede selvet.

5 av de beste burpee varianter for rask fett tap

6. Dip

Det er ofte tenkt på som en triceps-bevegelse, men dyppene treffer faktisk brystet og skuldrene like hardt. Det tar også en anstendig mengde kjernestyrke for å utføre en dukkert riktig.

7. Bulgarsk split squat

Utfordringen ved en enkeltbøylehøyttrykk er tøff nok, men legg til det en strekk og mobilisering av bakbenets hoftebøyle og du har en øvelse som forbedrer styrke og mobilitet. Bruk det i stedet for et knep i noen uker og se på de vanlige knebene dine bedre.

8. Omvendt rad

Inverterte rader vil bidra til å utvikle ryggen like raskt som pull-ups, noe som betyr at de er den perfekte motsatte bevegelsen til pressen. Vri hendene dine slik at du holder baren under hånden, og du har en bedre biceps-builder enn noen krøllvariasjon. Gjør nok, og du vil begynne å utvikle den ettertraktede V-formen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar