Body transformation trening blogg del 3

Innhold

Jeg er fire uker inn i trening, og blir sterkere og mer revet av dagen. Etter to uker med kroppsbehandlings treningsøkter og en fjorten dager med to-trening kroppsdeler, går rutinen min på nytt.

Planen for uker fem og seks innebærer en tre treningsspalt, som retter seg mot brystet og tilbake i en økt - som jeg skal gjøre i dag - skuldrene og bena i den andre økten og armene mine i den tredje. Fokusere en hel treningsøkt på bare to muskelgrupper vil bli tøff, men styrken min har jevnt utviklet seg gjennom de første fire ukene av planen, så jeg er sikker på at jeg kan klare det.

Ting går også bra på kjøkkenet også. Mine hudfeller fortsetter å krympe, noe som betyr at jeg kan nyte carb-binge dager i helgene for å bidra til å øke trening og muskelvekst. Å spise store mengder rene karbohydrater som brun ris, havre og rismelk har aldri virket så tiltalende!

Se på videoen for å se hvordan jeg går på første bryst og trening.

For mer informasjon, besøk

embodyfitness.co.uk

Få en seks pakke i 8 uker, med alle treningsøktene og ernæringsplanene Ben som brukes til å forvandle kroppen hans, er tilgjengelig nå fra WH Smiths og Amazon, priset £ 9,99.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar