Body transformation trening blogg del 2

Innhold

Etter to uker med full kroppsbehandlingstrening og et høyt proteinfritt karb diett, merker jeg allerede en forbedring i min kroppsbygning, løfteevne og fordøyelsessystem.

Etter å ha målt my skin folds, bekrefter Embody Fitness Director Rich Phillipps at kroppsfettet min faktisk har falt med 3%, fra en podgy 18,5% til en litt mer respektabel 15,5%. Ikke dårlig for fjorten dager!

Nå er det tid for den andre delen av planen, som innebærer en todelingsdel i kroppen, med den første økten som fokuserer på skuldre, armer og ben, og den andre adresserer brystet, ryggen og tricepsen. Å bruke mer tid på bestemte muskler i en treningsøkt vil være tøft, men jeg håper at redusert vekt på kondisjonering vil balansere det.

Jeg er også glad for å oppdage at etter den første to ukers sjokk av et helt karbonfritt kosthold, kan jeg nå nyte 50g rent karbohydrater - som tilsvarer en stor søtpotet - med min lunsjtid måltid hver dag. Jeg trodde aldri en slik enkel mat ville virke så tiltalende.

Se på videoen over for å se hvordan jeg kommer på min første skuldre, armer og ben treningsøkt. For mer informasjon, besøk

embodyfitness.co.uk

Få en seks pakke i 8 uker, med alle treningsøktene og ernæringsplanene Ben som brukes til å forvandle kroppen hans, er tilgjengelig nå fra WH Smiths og Amazon, priset £ 9,99.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar